torsdag 3 november 2016

Pizzeria ängeln meny

Vi förhandlar så att du slipper. Vi klarar stora beställningar med kort varsel. Man blev glad av den trevliga personalen, smarrig pizza och.


Som lunch kan du välja mellan hemlagad husmanskost enligt ” Menyn nedan”. Samtliga pizzor, sallader går att få som lunch varje dag och även hamburgertallrik, kebabtallrik, grillbiff, lövbit, pastabuffé. Onlinepizza är nu foodora!

Vi gör all pasta själv med endast de fräschaste råvarorna. Varje portion tillagas vid beställning och smakar därför alltid lika gott. Vi har ett flertal grillrätter som alla är lika goda. I vår barnmeny ingår flera rätter som är både goda och billiga. Skrattsuccé går in på fjärde säsong Ängelholm Måns Möller och Özz Nûjen är tillbaka med en fjärde säsong av succéshowen Världens Historia.


Har kan du beställa pizza , pasta, salla grill och dagens till rimliga priser och snabb betjäning. Take away meny A la carte meny Vi har öppet för lunch som vanligt och ni är välkomna att ringa för att få reda på dagens rätter. Reviews Been eating here for years, never had a bad meal.

Här är våra menyer och priser. Priserna skiljer sig lite beroende på om man väljer att äta i Restaurangen eller att ta med. Pizzasallad ingår när man. Du ringer och vi bakar åt dej. MOZZARELLAPIZZOR 100:- 29.


Kom och baka pizza hos oss! En upplevelse för alla smaker. En riktigt trevlig kväll eller förmiddag tillsammans där vi lär er konsten med att baka en riktigt god pizza tillsammans med assisterande pizzabagare! Generösa mängder mat och sköna sittplatser i trevlig.


Du hittar oss på Bergsgatan 12. När du letar efter en restaurang bör du tidigt bestämma dig för vilken mat ni vill ha, t. Här kan du ser vår meny , beställa online och få unika erbjudanden! Blå Ängeln , Piteå, Sweden. Komponera din egen pizza efter ditt eget tycke och smak med gudomlig deg och fräscha och goda råvaror. Ringa in din beställning i förväg så du slipper vänta.


Beställa våra goda pizzor med glutenfri botten. SALLADS MENY 80:-Serveras med isbergssalla tomat, gurka, nybakad brö valfri sås (eller husetssås) OSTSKINK.

Gäller alla rätter till ordinarie pris. Vi har även glutenfria alternativ. Kom in till vår restaurang eller beställ för avhämtning. Vi använder råvaror av hög kvalitet och garanterar en härlig smakupplevelse. Både matutbud och stil på utestället skiljer mellan olika restauranger och därför kan det vara kul att prova på flera av restaurangerna i Norrbotten eller på orter i närheten av Piteå.


Allting började som en idé att starta en egen pizzeria i Vetlanda. Visionen med pizzerian var att skapa en härlig atmosfär där vi kunde erbjuda högkvalitativ pizza med noga utvalda råvaror. Vi är säkra på att du hittar något i vår meny som faller dig i smaken.


Välkommen till Läjets krog och pizzeria.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg