torsdag 3 november 2016

Rätta v64

Vinn på eller rätta nu. Låt Harry ta ut din rad. Lättare att vinna tillsammans. Spela på hästar i lag! Rätta VResultat idag.

Vresultat måndag Mantorp. Vär likt Ven spelform där tanken är att man skall hitta flera på varandra följande vinnande hästar. Som namnet antyder kan man gå ut som vinnare från ett V-spel genom att hitta eller vinnare. När man skall spela på Vså lämnar man i likhet med Vin ett V-system.


TRAVTIPS, V75-TIPS, ALLT OM TRAV, FORUM, TRAVNYHETER, Tips till bl a V7 V, Voch V5. Nyheter, forum samt mycket mera. Jägersro kör en klassisk tisdagkväll med V64.


V75-bekant kan åter visa sitt rätta stål igen!

Insatsen på Åby i senaste segern var riktigt rejält och han blir mycket svår att ta ner ikväll över den här distansen. I rullisten nedan kan du även hämta utropen för respektive program. Har du vunnit på BingoLotto?


Samma som ovan gäller även dig som vill rätta din Vspelkupong. Det allra enklaste alternativet är att mata in rättningskoden på spelbolagets hemsida. Ett annat sätt att rätta dina raden på är att besöka ATG ombud och stoppa in den i maskinen. Vär en spelform som är öppen mer eller mindre varje dag och i denna travkategori kan du rätta din kupong i och med vår koppling till ATGs API som levererar resultatet löpande för alla V4-omgångar. Här hittar du Vresultat från ATG samlade på ett och samma ställe.


Precis som ATGs andra system-spel kan det till en början uppstå ganska mycket förvirring när man skall rätta sitt V-system. Det är lätt att anta att man skall vinna vinstsumman för rätt om man har fått rätt på sitt V-system, men riktigt så enkelt är det tyvärr inte. V-3: ROYAL RAPIDA – Jansson Torbjörn 31. Gratis Vtips varje omgång.


Få full koll på veckans vomgång och vinn jackpotten tillsammans med Travcash. I så fall är du välkommen in och göra så! Vresultat lördag Bergsåker.


På Travet hittar du alltid rätt resultat.

Fyll i antalet Markeringar du har i respektive avdelning. PÃ¥ ATG Play kan du se den senaste veckans trav- och galopplopp frÃ¥n spelformerna V7 V8 V, V6 V D LD cirka minuter efter mÃ¥lgÃ¥ng. Här finns ett Excelark med rättningsmallar för V7 V8 V, Vsamt Stryktipset. Perfekt att ha samlat i ett dokument.


Voch Vresultat och startlista för alla Voch Vomgångar under året redovisar vi här nedan så du enkelt kan rätta Voch Vraden du har tippat. Voch VStartlista visas fram till det att första avdelningen på Voch Vstartar. Man kan spela på Vpå alla veckodagar utom lördagar och onsdagar då Voch Vstår i centrum. För att vinna på Vgäller det att hitta vinnaren i sex, fem eller fyra lopp. I kväll selar han ett gäng hästar och det är framförallt duon Rough Stuff ( V-2) och Cartier Boko ( V-5) som känns heta.


Johan Untersteiner kör en pigg tioåring som är mångas favorit till segern i V- så även min. Spets och slut är väl tanken på förhand i alla fall. Att rätta V7 V, Voch Vär egentligen ganska enkelt, men orkar du inte kan det vara skönt att använda dokumentet i länken ovan. Du är så klart välkommen att ändra så att det passar dina egna behov och du får gärna fråga i kommentarstråden nedan om något är oklart i din travrättning. Resultatet för sidan 5uppdateras löpande så fort en vinnande häst är klar och loppet är rapporterat.


Sidan uppdateras även med vinnarodds och värde, samt eventuell häst som strukits. Du kan även vinna pengar på och rätt och därav namnet V64. Läs våra travtips här! Var hittar jag bra V-tips? Våra tips till Vskrivs av erfarna tippare som vunnit mycket på sitt travspel genom åren.


De analyserar omgången i minsta detalj och har de rätta kontakterna inom travet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg