torsdag 24 november 2016

Finspackel byggmax

Finspackel byggmax

Oslagbara priser hos Byggmax. Snabb leverans hem till dörren! Hög kvalitet till låga priser. Stort utbud av badrumsprodukter. Alltid låga priser hos Byggmax. Spana in våra superpriser!


Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Vi har olika spackel för olika behov, grovspackel fyller lite större håligheter och finspackel är perfekt när du vill ha en helt jämn yta. Spackla om du vill ha ett perfekt resultat Att spackla är ofta nödvändigt för såväl proffs som hemmafixare. Basic Lätt Handspackel är ett vattenbaserat, finkornigt, lätt handspackel.


Användningsområden Lämpligt för bredspackling och reparationer i tunna skikt på. Underlaget ska alltid primas med Byggmax Primer GS. Späd primer innan applicering enligt förpackningen.


Primern ska borstas in i underlaget och vara helt torr innan golvspacklet appliceras. Primer GS används för att förbättra vidhäftningen till underlaget, förhindra blåsbildning i golvspacklet samt för att minska underlagets sugkraft. Oj, delade meningar om spacklet.


Jag har spacklat med Byggmax spackel och det fungerade hur fint som helst, lysande resultat. Men i den ena hinken såg jag en del luftbubblor! Kanske är det så att deras leveranser kan vara ganska ojämna med tanke på prisläget. Spackel - någon skillnad mellan olika.


Finspackel byggmax

Billiga byggvaror dagars öppet köp! Finspackel F är ett traditionellt finkornigt sandspackel. Lättarbetat och finkornigt mediumspackel för allroundbruk på i stort sett alla ytor inomhus. Dess fina fyllnadsmedel ger en mycket slät yta redan innan slipning.


Handla online till toklåga priser. FINSPACKEL BECKERS 10L. Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta förvaringslösningar. När det måste bli riktigt slätt! Finspacklet är perfekt för spackling av skarvar mellan gippsskivor och liknande.


Vissa varianter av finspackel går helt sonika under namnet skarv- eller fogspackel. Rullspackel är ett spackel som passar bra vid bredspackling då det. Byggmax grovspackel - behövde grovspackel akut på en söndag och mitt nordsjöspackel var slut. Hittade bara grovspackel hos byggmax. Men vad hjälpte det när det tog dagar för detta att torka.


Dalapro finspackel - skall vara ett bra spackel men isåfall så måste jag ha fått ett måndagsexemplar för det var det segaste spackel jag. Alcro spackel SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Det här är ett fingraderat lättspackel för användning inomhus.


Finspackel byggmax

Det passar också bra för bredspackling och skrapspackling då du vill ha en mycket slät yta. Nu har vi precis använt upp en hink av byggmax spackel, och jag tycker det känns okej att arbeta me men det verkar sjunka ihop en hel del. Spacklet är lättarbetat, smidigt och vitt till färgen. Har aldrig spacklat innan så jag vet inte hur det brukar vara, tänkte därför höra mig för innan vi köper nästa hink. Någon man skall undvika?


Annars såg jag Bauhaus hade i samma prisklass. Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse av webbplatsen som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg