tisdag 8 november 2016

Grästrimmer jula

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag! Hitta ditt närmaste varuhus.


Grästrimmer jula

Kvalitet till bästa pris hittar du online hos Bygghemma. Se urval av Grästrimmare! På Jula siktar vi högre. Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva. Vi erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser.


Flera olika modeller av grästrimmers och extra trimmertråd hittar du hos Biltema! Vid trimmning runt mindre och känsligare växter används med fördel det utfällbara växtskyddet. Grästrimmern är perfekt för dig som behöver avverka gräs runt huset, kring uppfarter och i trädgården. Batteridriven trimmer med 25cm klippbredd! Både kvalitet och pris varierar ganska mycket.


Det finns inget direkt samband mellan pris och kvalitet, exempelvis testets dyraste grästrimmer får näst sämst betyg. Klippsystem med plastbla klippbredd cm. Teleskopskaft och fällbart avst.


Grästrimmer med batteri 18V Li-Ion med en arbetstid på cirka 20–minuter. Fynda grästrimmers nu. Med batteridrift går det inte att trimma gräskanterna särskilt länge – minuter i sämsta fall. Testfakta har testat sju grästrimmers för att se vilken som. Gummibelagt handtag som ger god arbetskomfort.


Med det teleskopiska re glerbara skaftet säkerhetsställs en god arbetsställning. Dubbel tråd ger effektiv trimning. Justerbar klippdiameter, max cm. Hållare för extra trådspole. Husqvarna grästrimmers har en stoppkontakt som återställs automatiskt.


Det innebär att när maskinen stängs av återgår stoppkontakten automatiskt till startläget för att underlätta starten. På så sätt är grästrimmern redo på nytt när du är redo. Grästrimmern är en tacksam trädgårdsmaskin att ha tillgänglig under våren och sommaren då gräset växer kraftigt. Den utgör ett utmärkt komplement till gå bakom-klipparen, åkgräsklipparen och robotgräsklipparen. Gräsklippare kommer sällan åt hela vägen in till rabattkanter och staket, eller steniga områden.


Grästrimmer jula

Hela tanken med en grästrimmer är att den ska klippa allt det gräs som inte gräsklipparen kommer åt. Men alla som använder grästrimmers med batteridrift vet också att de inte håller i gång särskilt länge. Sköt om kanter runt gångar och rabatter med en grästrimmer.


Trimmern putsar snyggt bort gräskanter vid staket, rabatter och längs grusgångar. Bestäm dig för om du vill köra batteri-, el- eller bensindrivet. Låt din trädgård avgöra. Vi har trimmers från Stiga, Ryobi, Stihl och Gardena.


Grästrimmer jula

Köp i butik eller online på granngården. All grästrimmers var avsedda för trimning av växtlighet där gräsklipparen inte kommer åt. Fyra av maskinerna använder trimmersnöre, tre av dem klipper med knivar.


Alla modellerna är på volt. Upptäck massor av aktuella erbjudanden och rabatter på Jula ! Ta även del av butiksinformation och öppettider.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg