tisdag 15 november 2016

Komiker appelqvist

Uppskattad komiker som med stort mo intelligens och med glimten i ögat charmar sin publik. Dessförinnan huserade komikern i värmländska Sunne, men härom året bröt han upp av ”praktiska skäl”. Kristoffer och Isabelle bor tillsammans i Stockholm. Vi har listat saker du vill veta om honom! Till Aftonbladet uppger komikern att han rasat kilo i vikt – på ett år.


Han var narkoman och heroinist.

Skrattade en och en halv timme och njöt av den över den som så tydligt visade Sveriges hyckleri över orsaken till varför vi skickar soldater till Afghanistan. Det ska tydligen till en komiker för att klä av vår svenska neutralitet och mesighet inpå bara skinnet. Som komiker är han känd för att improvisera. Själva programmet var i stort inspelat hemma i bostaden, medan sketcherna ofta var inspelade i närområdet. Nu lämnar han Värmland för Stockholm.


Under två års tid har han gjort succé runtom i Sverige med den bejublade stand upföreställningen ”KRIG” där han pratat om allt från den egna övervikten till fredsbevarande styrkor i Afghanistan. Efter att ha behandlat ämnet ”Krig” i föreställningen med samma namn och individens ansvar för sitt eget liv i ”Drömmen om Amerika” ger han sig nu på det nattsvarta ämnet döden. Döden i allmänhet och sin egen död i synnerhet.


Det här är ett uttryck för att han faktiskt är antisemit, kommenterar Janouch.

Fyll i fälten nedan och var tydlig med vad du önskar. Standupkomiker hjälper er att få förslag på bra komiker som förgyller ert arrangemang. Kvalitet framför kvantitet är viktigt, vilket genomsyras av komikerns genuina engagemang för det specifika uppdraget. Därför finns flera underhållningspaket att välja mellan! Välkommen med din bokning!


Appelqvist är ett svenskt efternamn, som kan skrivas på flera olika sätt. Det behandlas här tillsammans med det snarlika Apelqvist. Nu ger sig den hyllade komikern ut på Sverigeturné med ”Drömmen om Amerika”. Gäster är komikern Johanna Nordström och artisten Benjamin Ingrosso. Har du ett riktigt bra skämt?


Då kan du fram till och med den juni lämna ditt bidrag via följande länk: swedishlaughs. Komikern ställer även in sitt framträdande i Borgholm hon skulle gjort under tisdagen. Nordström var en av fyra komiker som uppträder på Park Hermina under söndagarna i juli. Allt för att göra en äkta raggare av profilen. Men det visar sig vara ungefär lika svårt som man kan tänka sig.


Du är förmodligen van att se honom i mer glamourösa sammanhang än följande. Tack för allt engagemang och alla kommentarer. Jag läser de kritiska med samma intresse som de positiva.

De som är direkt otrevliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg