torsdag 9 mars 2017

Vilken webbläsare är säkrast

Det här testet är lite som ett Pcmark för webbläsare , och är enligt oss ett av de mest verklighetsförankrade och därmed viktiga testerna. När man diskuterar webbläsare talas det mest om vilken som är snabbast, men inte mycket om säkerheten. Vilken webbläsare anser ni som säkrast ? För några månader sedan surfade jag in på en hackad sida medvetet. Firefox, IE visade en varnings sida först men inte Chrome.


Speeddials, fattar inte hur andra webbläsare inte har det. Kanske inte känns som en big deal eftersom det är ett så litet område, men det är så mycket skönare. Om din dator är riktigt gammal, som Windows Vista eller Mac OS X 10. Det bästa du kan göra är att byta till ett nyare operativsystem som Windows 8. OS X Mavericks eller nyare, men om det inte är möjligt så kan du åtminstone leta efter en webbläsare som fortfarande utvecklas för din dator. Säkraste webbläsaren ! Men egentligen, smarta Internetsökning är minst lika viktigt som är webbläsare val.


Du kommer att locka attacker om du granska webbplatser som är osäkra. Vid Rochester Institute of Technology, de ger sin fakultet, personal, och studenter här information om du surfar på Internet använder säkra metoder. Idag gör vi liten test och jämför några av populäraste och vanligast förekommande internet browsers, Webbläsare.


Vilken webbläsare är säkrast

Just ordningen i listan har inte betydelse, det som vi gör är att vi listar positiva och negativa egenskaper och sen är det upp till dig att välja vilken webbläsare passar bäst just dina behov. Oavsett vilken webbläsare du väljer är det viktigt att känna till att din webbläsare endast kan skydda dig till en viss del. Det är du som användare som måste använda webbläsaren på ett korrekt och säkert sätt. Vissa webbläsare går att anpassa efter användarens egna inställningar, medan andra helst inte ska ändras alls.


Vårt test visar att de är snabba, säkra och pålitliga när det gäller att visa så gott som alla webbplatser korrekt. Det finns dock många andra webbläsare av vilka några överraskar oss positivt, medan andra är mindre bra. En är så dålig att vi inte rekommenderar att den används överhuvudtaget.


Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika här. Jag har en släkting som hat uppgraderat till Windows 1 och vilken webbläsare är bäst och säkras. Detta kan innebära att vi upphör med att stödja en icke uppdaterad (äldre) version av din webbläsare. Du som kund kan minska risken för att drabbas av intrång eller andra typer av säkerhetshot genom att använda någon av de senaste webbläsarna. Detta för att de generellt sett är säkrast.


Här hittar du information om din dator är tillräckligt säker att använda för att göra bankaffärer med oss. Om du behöver hjälp med att uppdatera operativsystem, webbläsare eller lägga till webbläsare ska du vända dig till respektive tillverkare. Det är viktigt att se till att webbläsaren är från en seriös utgivare och att de plug-ins man använder också kommer från säker källa. Om man bara surfar runt på nätet och söker information eller läser på olika sajter behöver man ofta inte någon speciellt avancerad webbläsare. Resten är , som man säger, historia.


Vilken webbläsare är säkrast

Fast de senaste månaderna har det hänt en saker som gjort striden mellan utvecklare av webbläsare annorlunda. Internet Explorer har visserligen sjunkit i andelar i många år, även om Microsoft lyssnat mycket på sina användare och gjort en riktigt bra webbläsare. Miren Browser och xScope Browser är andra tredjepartswebbläsare som många gillar.


Men vilken av alla dessa webbläsare är då bäst? Det är naturligtvis upp till var och en att avgöra och vad som passar den ena behöver inte passa den andra. Swedroid ställer ändå frågan: vilken är den bästa webbläsaren för Android? Att svara på vilken webbläsare som är bäst är lite som att berätta hur långt ett snöre är.


Vilken webbläsare är säkrast

Bäst beror helt på vad man värderar. Edit: Här sitter man och skriver i lugn och ro och så blir man lixom sist in. Internet Explorer användare rekommenderar vi starkt att du installerar den senaste versionen IEför bättre säkerhet, men framförallt mycket bättre surfglädje!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg