onsdag 22 mars 2017

Bipolär testa dig själv

Vi ger dig insikt och kunskap. Läs mer om UC Marknadsinformation. Testa dig själv - lider du kanske av bipolär sjukdom?


Om du svarar ja på sju eller flera av följande frågor (och symtomen innebär påtagliga problem för dig ) kan du lida av bipolär sjukdom. Vänd dig till din vårdcentral för närmare information. Test för manodepressivitet och bipolär sjukdom.


Bipolär test – se om du ligger i riskzonen. Det kan vara tecken på bipolär sjukdom eller depression. Vad är det som händer – testa dig själv. Volvo och Daimler nära ett samarbete. Lång räckvidd på el är avgörande för.


Bipolär testa dig själv

Dålig självaktning och dålig självbild bottnar ofta i att man har en dålig relation till sig själv. Det kan i sin tur leda till dålig självkänsla och att man ”tappar bort sig själv ”. WHO, Världshälsoorganisationen har tagit fram ett test för vuxen-ADHD. Markera med ett kryss den ruta som bäst stämmer överens med hur du har känt och betett dig under de senaste månaderna. Svara på frågorna nedan.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta. Vid bipolär sjukdom är så kallad psykoedukation en viktig del. Detta kallas ofta patient- och närståendeutbildning och innebär utbildning om hur sjukdomen yttrar sig, hur läkemedlen fungerar och vad man själv kan göra för att minska risken för nya sjukdomsskov. Däremellan kan du må bra och leva som vanligt. Du som har bipolär sjukdom behöver söka vård eftersom sjukdomen kan göra att du ibland mår mycket dåligt.


Bipolär testa dig själv

Du kan få behandling som hjälper dig att må bättre. Det här kan vara väldigt förvirrande för dig , din familj och vänner. Forskare undersöker fortfarande vad som kan orsaka bipolär sjukdom. De har upptäckt att man kan ärva den och du själv har inte gjort något som orsakat den.


Det finns inget botemedel ännu för bipolär sjukdom så doktorn kan inte göra så den försvinner helt. Sömnapné drabbar ungefär en halv miljon vuxna svenskar, men många är odiagnostiserade. Lider du av sömnapné – testa dig själv. Obehandlad sömnapné kopplas till ett flertal hälsorisker, det är därför viktigt att söka vård om du upplever symtom. Klarar du femmornas frågor?


Bipolär testa dig själv

Du får direkt svar på om du har fått rätt eller fel på en fråga och kan då välja att svara på samma fråga igen eller gå vidare till nästa fråga. Har du alltid känt dig lite utanför? Det skulle kunna bero på att du är psykopat. Här kan du testa dig om du är psykopat i quizet.


Observera att testen bara kan de dig en indikation. Detta kan inte ersätta en diagnos gjord av en professionell terapeut eller psykolog. Det är helt gratis att göra våra test och det tar inte mer än minuter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg