onsdag 22 mars 2017

Carolas hemservice

Vi umgås med och hjälper äldre. Senior personal med erfarenhet. Se här för våra priser! Vi erbjuder ROT och RUT-jobb. Se information om Skattereduktion!


Carolas hemservice

Se våra referenser och få mer info! Duktiga seniorer med stor kunskap. Se var vi har våra lokalkontor! Företagets filosofi är att bara det bästa är bra nog och vi vill alltid göra det “lilla extra”.


Vårt mål är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och följa dem i livets alla skeden. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Vi valde att testa städhjälp för första gången för att få livspusslet att gå ihop lite enklare. Vi bokade först in en storstädning av kök och badrum men kom hem till en helstädad lägenhet (!). Vår filosofi är att bara det bästa är bra nog och vi vill alltid göra det lilla extra.


Vi vill bygga långsiktiga relationer med våra kunder och följa dem i livets alla skeden. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig med ett pris för ditt behov och ett planerat hembesök. Lås oss ta hand om er kontorsstädning!


Det är en enorm fördel för era anställda och era kunder att alltid ha en representativ och välstädad kontorsmiljö. Veteranpoolen erbjuder en flexibel och erfaren hjälp i hemmet för äldre. Hemservice du kan lita på! En extra trygghet – samma resurs kommer varje gång. Städning sker enligt kunden önskemål.


Fullständig sekretess utlovas. Om informationen inte finns just nu kan den komma att vara. Vi hämtar informationen. De väljer TimeWave affärssystem för att hantera administrationen digitalt från schemaläggning och tidrapportering, automatiserad fakturering och skattefiler, löne- och bokföringsunderlag. Bläddra ner för mer information och kommenter på det här numret.


Hitta och få information om vanadisvägen stockholm stockholm i Stockholm och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Vi skräddarsyr en lösning. Andra har även sökt p. Företaget jobbar med lokalvår fönsterputs,hemstädning och flyttstädning.


Carolas hemservice

Du har ett brinnande intresse för att ge bra service och skapa goda kundrelationer. Adelit It Handelsbolag - Huddinge. Städmaterial, rengöringsmedel, borstar, städutrustning. Världen har blivit en hektisk plats.


Vår naturliga passion till kreativitet grävs ner djupare under lager av stress och distraktion genom våra liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg