torsdag 23 mars 2017

Lindos

Lindos

Lågpriser på hotell i Líndos. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Få ut det mesta av varje ögonblick på resan.


Slipp krångel och boka i förväg. Rhodos passar alla – här hittar du fina stränder, livligt nöjesliv och idylliska små byar. Boka resan med Apollo - just nu har vi extra bra priser på utvalda hotell. Utöver antika tempel finns här även ruiner av böne- och offerplatser byggda av bland annat riddarna av Malteserorden, samt bysantinska, ottomanska och romerska grupper.


Byn ligger i en bukt och har tre mycket fina sandstränder som lockar mycket turister under sommarhalvåret. Hit kommer man antingen över dagen eller för att stanna en längre tid. Lindos är en by på Rhodos östkust. Berget är lätt att ta sig upp på till fots eller med åsna. Historiska herrgårdar.


Kring torg och vindlande gränder ligger vitkalkade hus, småbutiker och restauranger. Högst upp tronar ett akropolis med antika tempel. Du bor nära stränderna vid kullens fot. Detta är en av Rhodos äldsta städer som idag förvandlats till en lugn turistort som bjuder på vackra paradisstränder och antik historia. På detta eleganta familjehotell får du inte mindre än fyra pooler, flera vattenrutschbanor, barnklubb, gym och sportfaciliteter samt ett spa med flera olika behandlingar.


I Pindaros ode sägs ön vara född genom föreningen mellan Helios (solguden) och nymfen Rhode och städerna var döpta efter deras tre söner. Priser från 6kr, Boka Nu! Läs riktiga recensioner - boka nu! Aerobics, step, basket och tennis finns för dig som tycker att träna under semestern.


Lindos

Tycker du om att ta allt i ett lugnare tempo finns dart, biljar boccia och bordtennis. Som tur är så fylls gatorna mitt på dagen när du ändå ligger och solar på någon av de härliga sandstränderna. De vitkalkade husen är uppbyggda på en klippa som omsluts av det vackra azurblå havet. Utforska stadens alla hörn. It has only seven hundred inhabitants, greatly outnumbered by tourists in the high season.


Hitta turerna med bäst omdöme idag. Hittar du hotellet till ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det genom vår prisgaranti. Vi fick se mycket mera av den vackra vita staden senare. Det eleganta boendet har luftkonditionering. Costa’s the hotel manager Goes out of his way to make your stay pleasant!


Lindos

Här får du tips och inspiration om du funderar på att åka till Rhodos. De finaste stränderna, mysigaste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg