måndag 27 mars 2017

Turistkarta kreta

Turistkarta kreta

Upp till rabatt i Kreta. Sista minuten-erbjudanden. Här finns allt från avlägsna paradisstränder med kristallklart vatten, trevliga småstäder, pittoreska bergsbyar till kyrkor, kloster och lämningar från antikens Grekland. Vi har satt ihop förslag på dagsutflykter med hyrbil och här kommer några av våra egna favoriter.


Förutom den lilla ön Gavdos som ligger kilometer bort så är det också den sydligast belägna ön. Se karta över Gerani, Kreta. En båttur hit är att rekommendera då bilvägen inte är den bästa. Det går en båt från Kissamos varje morgon. Mittemot stranden ligger den lilla ön Gramvousa som skyddar viken och gör att vattnet alltid är lugnt här.


Här är tips om häftiga sevärdheter och måsten. Från fantastiska stränder som Elafonissi till gammal historia som Knossos. På grund av det heta klimatet är därför vår och höst bästa tiden att besöka Kreta. Det gör att den asfalterade ytan på vägarna blir hala av nedslipning av däck – år efter år.


Turistkarta kreta

De flesta hamnar på den populära och vackra Chaniakusten, som består av flera olika badorter som alla har sin egen charm. Kreta har allt och är en favoritö. Vi hjälper dig att hitta din favorit.


Kretas längsta flo Geropotamus, är km lång. Klicka på kartan för att zooma in och ut. Den längsta bergsklyftan är Samariaravinen i Lefka Ori. Open full screen to view more. Det finns bara en insjö på ön, sjön.


Karta över Kos Använd kontrollerna för att zooma och panorera i kartan. Grekiska övärlden och alla ögrupper på en karta. Greklands största ö är en smal sak - mil lång och två till sju mil bred. Hitta hotell, aktiviteter, stränder mm. Se denna Rhodos karta för att få en överblick över denna vackra ö. Rhodos är en kilometer lång ö som har formen av en spjutspets.


Detaljerad information om varje område samt tydliga ruttkartor som innehåller bilder och beskrivning av sevärdheter. Ofta håller man sig till stränder som ligger i närheten av hotellet eller staden där man bor, men då är också risken att man missar paradisstränder och dolda pärlor. Namn: nisos Kriti = ön Kreta. Det är den största ön och den mest sydligt belägna, om man bortser från den lilla ön Gavdos.


Turistkarta kreta

Detta är en karta över Lettland. Kartan kan du använda som en virtuell vägvisare inför din Lettlandsresa. Här får du en översikt över turistmål. Things by Björk Webbplatsen innehåller annonslänkar. Sevilla karta med sevärdheter utmärkta.


Se mer på Spanienspecialisterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg