fredag 24 mars 2017

Ikea kabelsamlare

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris byggvaror. Lätt att klippa av till den längd du behöver. Du kanske även är intresserad av.


Trött på sladdar som gör att det ser rörigt ut? Hos Clas Ohlson hittar du ett stort sortiment av smarta produkter för att organisera dessa. Kabelkanaler och kabelsamlare. Göm sladdarna i en kabelkanal som du enkelt monterar med skruv eller dubbelhäftande tejp på väggen, i taket eller bakom möbler. Ha ordning på dina sladdar och kablar vid datorn och vid TV:n.


Plastspiral som håller ihop sladdarna. Verktyg för montering medföljer. Silverlackerad kabelkorg med plats för kablar och grenuttag.


Skruvas fast under skrivbord eller på vägg (komplettera med ändamålsenliga skruvar). Bara benen kostar 3:- st nya. Bordsskivan är lite nött på ett ställe men annars är det i mycket fint skick. Vi önskar 500:- för hela paketet.


Finns i Malmö för avhämtning. På Jula siktar vi högre. Samlade sladdar i en kabelsamlare blir mindre trassligt och synliga. Vi vill att människor ska vilja fixa. Olampligt organiserat skrivbord med tillbehor for langt bort.


Ikea kabelsamlare

Buntban kabelclips och kabelsamlare kan också göra underverk. Här hittar du hundratals sätt att använda saker från Ikea på helt nya sätt. Håller ordning på sladdar och kablar, längd m. Jag minns jag såg en gång nåt sånt på ikea , men hittar det inte nu. Hittade någon slags kabelsamlare på ikea men den svar itne riktigt vad. IKEA har väl kabelrännor i olika utföranden om jag inte minns fel.


Ikea har en typ av kabellist för 19kr för 3x1m men den självhäftande tejpen. IKEA har ju såna dära ormar, vita eller svarta, jag kör med vita. Slipp alla hängande kablar vid skrivbordet. Praktisk kabelkorg med gott om plats för förvaring av kablar och grendosor. Skapar ordning och snyggar till arbetsplatsen.


En kabelkanal, även kallad kabelsamlare , är lätt att installera och döljer effektivt kablarna. Hemmet ser rent och snyggt ut med en kabelkanal från D-Line. Det är inte speciellt snyggt med kablar som hänger och slänger fritt på väggen, eller ligger i en stor hög vid teven. På BAUHAUS hittar du ett brett sortiment utav kabelkanaler i olika storlekar, mått och färger för alla dina behov.


Saken är det att det är en spånskiva (tror jag) så det bara smular sönder när jag ska skruva in skruven. Hos oss hittar du kabelkorg ikea - Pinshop. Har köpt ett ikea galant och kom på hur illa det ser ut när man har kopplat in allt. Jupp precis som rubriken säger så letar jag efter kabelsamlare eller olika sätt att gömma mina sladdar, är fortfarande en jungel även fast jag gått över till mycket trådlösa grejjor.


Ikea kabelsamlare

Praktiskt och funktionellt, såväl som idéer och design. Det kan vara det uppenbara men också något du inte har tänkt på - något som gör ditt liv hemma lite bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg