fredag 10 mars 2017

Eluttag mallorca

Eluttag mallorca

USB vägguttag från Schneider Electric. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Mallorca, vad behöver man veta? Vissa saker är bra att ha koll på innan du reser.


Var shoppar man och var äter man i Palma de. För att koppla in elektriska apparater i hushållen behövs en sladd med en kontakt med ett bestämt utseende för att den ska passa i ett eluttag som också behöver ha ett standardiserat utseende. Standarderna varierar världen över. Det finns ett antal icke-passande standarder.


Ursprungligen användes inte jordade uttag och kontakter. Vi har använt mycket el på mallorca ! Skrivet av Petra : Åh, perfekt! Vi ska köpa ny digitalkamera, och det är inga vanliga batterier i den (så man kan bunkra) utan den laddas med strömsladd enbart. Perfa, tack för svaret! Vi ska ha med oss vattenkokare när vi åker till sunving resort i malroca (cala bona).


Eluttag mallorca

Behövher man sån där väggutags. Vad använder man för eluttag ? Man använder samma uttag som vi gör hemma i Sverige och det är även samma volt på 220. Kan man betala med kort? Annars uttagsautomater finns i samtliga städer. På terrassen finns såväl vatten som belysning och eluttag.


Spanien mot vad man har i Sverige, vad gäller? Tälten är utrustade med tjocka, uppblåsbara madrasser, lampor och eluttag. Elektricitet adaptrar: Likadana eluttag som i Sverige.


Säkerhet: Ett säkert resmål. Bra att veta: Vid bankomaten får man ofta frågan om man vill registrera uttaget i euro eller kronor. Välj euro för att slippa extra avgift. Resemarknad - Sveriges mest kompletta webbplats.


Billiga flyg, hotell, hyrbil, semesterhus, paketresor, reseguider! Hur många gånger har du stått med elsladden till någon av dina elektriska apparater och tittat på ett eluttag som inte ens har ens en avlägsen likhet med den kontakt du har? Jag måste erkänna att det fortfarande händer mig då och då trots att jag har en försvarlig mängd adaptrar hemma i min ”elektriska reselåda”. Olika sorters elkontakter runt om i världen – reseledaren. Någon som vet om man behöver adapter till el-uttagen där?


Ute på landsbygden på denna vackra medelhavsö ligger vårt ridcenter och stuteri. Brukar inte ha med något elektrifierat skrot när jag reser men funderar nu på en sån där mini pc för lite musik m. Här erbjuds en utomhuspool, ett spa samt eleganta rum med platt-TV med satellitkanaler och gratis WiFi. Hotellets hälsospa har bastu, hamam och ångbad.


Massage och andra behandlingar finns också tillgängliga. Storsäljare från Schneider.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg