tisdag 7 mars 2017

Flagga somalia

Kolla in vårt utbud av flaggor och låt alla se vilket lag du hejar på. Somalia skulle bli självständigt inom en period av tio år och flaggan hissades som en symbol för beslutet som tagits. När Somalia blev självständigt, valde man att behålla flaggan. Den som skapade flaggan var Mohammed Awale Liban som representerade fackföreningsrörelsen.


Somalias flagga information, inklusive uppgifter om statligt Somalia. Du får också lära positionen och grannländerna.

Klicka på ritmallen för att öppna flaggan i dess originalform. Ritmallen som skall färgläggas är i utskriftvänligt PDF-format. Flaggan har proportionerna 2:1. Eftersom flaggan innehåller den islamska trosbekännelsen ska den inte hissas på halv stång vid sorg. Detta är en lista över nationalflaggor.


Listan inkluderar officiellt (av FN) erkända suveräna staters flaggor. Under Somalias diktator Siad Barres år vid makten var befolkningen i Somaliland utsatta för ett starkt förtryck från centralmakten, i form av diskriminering, inskränkt rörelsefrihet och förföljelse. Somalia är tillsammans med Nigeria och Indonesien ett av de länder där det förekommer mest piratattacker.

Se Sjöröveri i Somalia. Varorna nedan är sålda, spana in kategorierna till vänster för varor som finns i lager! Ibland används en variant av flaggan med orange färg i det nedre fältet. Hitta den perfekta somalia flagga presenten i vårt breda sortiment av fantastiska designs, eller skapa en egen personlig och unik present. Broderad flagga Somalia.


Storlek: x cm. Lista över stater, statligt sjunker, och grundläggande information inklusive huvudstaden, befolkning och yta. Artikel i där du kan läsa om Somalia ur olika perspektiv.


Somalia , formellt Förbundsrepubliken Somalia , är ett land på Afrikas horn som gränsar till Djibouti i norr, Etiopien i väster och Kenya i sydväst. I norr har landet en kustlinje mot Adenviken och i öster och söder mot Indiska oceanen. Världens flaggor med namn och bild på en och samma sida. Nya användare åtnjuter rabatt.


Den är ljusblå med en stor vit, femuddig stjärna i mitten. Den blå färgnyansen är exakt densamma som i FN- flaggan. Den femuddiga stjärnan representerar de fem somaliska folkgrupperna i de gamla brittiska och italienska kolonierna samt i Etiopien, Kenya och Djibouti. Här hittar du t-shirts, linnen, tröjor och många fler plagg i tusentals olika designs! Karta, flagga, somalia , somalier – hämta denna royaltyfria Stock Illustration på bara någon sekund.


Medlemskap krävs inte.

Somalia har drabbats av en invasion av gräshoppor något som slagit hårt mot odlingar och betesmarker. Staten flagga och tillståndsinformation, som ligger i kontinenten Afrika. Bra priser och snabba leveranser.


Välkommen till Flagstore!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg