tisdag 28 mars 2017

Namnhalsband guld

Namnhalsband guld

Stort Urval av Guld Namnhängsmycken Garanterad leverans till Mors dag! Skapa ett halsband med ditt eget foto eller namn, högkvalitativ gravyr! Vi har ett brett sortiment av olika produkter. Säker och gratis leverans på alla beställningar! Att ge bort ett vackert och personligt guldhalsband med namn blir alltid väldigt uppskattad.


Namnhalsband guld

Alla våra namnhalskedjor i guld , är gjorda i moderna designs och vi har en namnhalskedja till alla. Vårt urval gör, att alla kan hitta en attraktiv namnhalsband i guld. Beställer du en namnhalskedja i guld hos oss, kommer du att få den levererat snabbt.


Namnhalsband i guld , vi har ett brett urval av namnhalskedjor. Tillverkning av namnhalsband i 18karat guld inom önskemål. Vi går efter ditt önskemål och tillverkar ett unikt, personlig och vackert hängsmycke till dig eller någon du älskar. Längd: 5-5cm (Storlek på smycket varierar beroende på antal bokstäver.) Vill du beställa detta vackra halsband i ett annat karathalt? När du köper ditt namnhalsband hos oss fyller du enkelt i önskad text för gravering - Vi bjuder på sida gravyr.


Hitta halsband hos oss på Albrekts Guld för alla smaker och för alla tillfällen! Våra stålsmycken tillverkas av kirurgiskt stål och är rostfritt. När du beställer namnhalsband och andra smycke i äkta guld eller silver kommer smycket alltid med en äkthetsstämpel.


Detta är en trygghet för dig eftersom du genast kan se att våra smycken tillverkas av äkta guld och silver. Besök vår hemsida här så får du den inspiration du behöver! Upptäck vårt kvalitativa sortiment av personliga namnsmycken!


Här finns en stor smyckeskollektion av genuint hantverk. Här hittar du vackra namnsmycken i guld där du väljer namn gravyr eller eget budskap. De flesta väljer barnens namn på sina namnarmband eller namnhalsband. Coin namnhalsband i guld. Ett vackert och uppskattat namnsmycke får du när du beställer ett coin namnhalsband i guld.


Rött eller vitt guld ? När du köper ett halsband med namnet hos CHANTI, har du helt fri alternativ för att fastställa namnet. Njut av ett halsband som är ett genuint hantverk! Köp vackra halsband i 18k guld hos Hallbergs Guld. Med namnsmycken bär du med dig det finaste du har - kärleken! Köp en namnbricka till halsband i 18K guld för ett vackert namnhalsband.


Namnhalsband guld

Namnen är instansade för hand i min verkstad i Stockholm. Namnsmycken i guld är ett populärt smycke att ge bort eller att bära själv, guld är för evigt. Välkommen till Namnsmycken.


Vi är utbildade formgivare och silversmeder, vilket ger oss möjlighet att ta ett helhetsgrepp kring design och tillverkning. Söker du ett mer unikt smycke som inte finns i vårt sortiment hjälper vi dig att skapa ett smycke utifrån din design.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg