torsdag 9 mars 2017

Accent lediga jobb

Hitta jobbet du söker hos Blocket! Köp platsannonser hos Blocket Jobb. Se lediga jobb hos olika företag. Bevaka jobb som är utav intresse. Välkommen till Blocket Jobb!


PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev.

Ta del av vårt nyhetsbrev och var först med information om limiterade och bra deals. Accent ingår i Venue Retail Group, en ledande aktör inom väskor, skor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt 1butiker. Verksamheten drivs genom de helägda kedjorna Accent , Morris, Rizzo samt avdelningar på NK med ett utbud av egna och externa varumärken.


När du visar intresse för ett jobb får verksamheten tillgång till dina personuppgifter och ditt CV. Du godkänner också att verksamheten kontaktar dig i samband med rekrytering av det jobb du visat intresse för. Läs mer om intressevisning här.


För tillfället har vi inga lediga tjänster. Klicka på det lediga jobb som överensstämmer med din kompetens för att få mer information och för att söka. Du kan enkelt prenumerera på lediga tjänster genom att klicka på knappen Prenumerera och registrera dig.

Om det inte finns några lediga jobb för tillfället som matchar din profil så kan du göra en generell intresseanmälan. Ej registrerad användare? Om du är en registrerad användare kommer du att ha tillgång till ditt personliga CV och skapa en Jobbagent som meddelar dig när en.


När du trivs med ditt jobb och dina kollegor brukar det hända bra saker. Bredden på vår verksamhet innebär att vi kan erbjuda tjänster inom olika karriärområden. Se vilka jobb som är lediga just nu. Vi vill ha en arbetsplats med mångfald.


Olika perspektiv gör oss bättre, helt enkelt. Se våra lediga jobb på Åhléns här. Letar du efter ett nytt jobb ? I Platsbanken hittar du tiotusentals lediga jobb att söka. Hundratals lediga jobb på Arlanda. På Arlandamässan den januari kan du söka jobb direkt på flygplatsen.


Här hittar du flera alternativ över hela Sverige. Stockholm växer och vi behöver hela tiden fler medarbetare som bygger nya bostäder, tar hand om våra barn, våra äldre och planerar utvecklingen av stadens service. Hos Jobbplus hittar du tusentals lediga jobb inom Sverige. Ansökan av tjänster inom Region.


Varje vecka får Adecco in många nya lediga tjänster.

Ett tips är att skapa en jobbevakning. Håll utkik flera gånger i veckan så du inte missar några nya jobb. På så sätt missar du inga nya jobb i närheten av dig inom din bransch. Se internt lediga jobb.


Sök jobb som läkarstudent. Du som redan är medarbetare i Västra Götalandsregionen kan även söka fler tjänster intern t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg