tisdag 28 mars 2017

Amerikanska kändisar

Lista över topp 1kändisar just nu! Vi listar de hetaste och mest omskrivna kändisar just nu med nyheter, bilder och videos. Det är därför inte särskilt konstigt att flera amerikanska kändisar. Ska de komma hit så får de faktiskt göra något roligt, annars blir det inga mer artiklar tycker jag!


Om någon amerikansk kändis läser det här så hoppas jag att de tar till sig av kritiken. Det går självklart bra att kontakta mig för tips och inspiration på saker att göra i stan. Dåtidens kändisar Många av dem vann ära och berömmelse men för många slutade det med ond bråd död.


Kavalleristen sågs som självständig, djärv och stilig. Och de är i gott sällskap. Det finns nämligen betydligt mer svenskt än så i den amerikanska filmbranschen.


Amerikanska kändisar

Pinsamma soffhopp till trots, Tom Cruise stjärna lyser klarare än någonsin. Här är hela listan över världens kändaste kändisar. Det finns en hel del amerikanska kända människor där ute som är lite svenskare än man tror. Men det är kanske inte så konstigt ändå, att några av de största stjärnorna har svenskt påbrå. Hoppa till navigering Hoppa till sök.


Den här kategorin behöver underhåll för att inte bli för överbefolkad. Howard Allan Stern är en amerikansk inflytelserik komiker och radio- och tv-personlighet. Han har sitt eget radioprogram, The Howard Stern Show, och sin egen tv-pratshow, Howard Stern on Deman där han intervjuar allt från kändisar till porrstjärnor och olika udda figurer.


Hade ni kunnat ana att svenska rötter var en relativt vanlig företeelse i. När det amerikanska teamet fick reda på situationen valde det och alla skådespelare att inte ta betalt för de sista dagarna, eftersom de också tror så mycket på projektet. Amerikanska A-listers med svenskt ursprung! Till sommaren räknar de inblandade med att ”Get lucky” ska ligga klar.


Den amerikanske skådespelaren Roger Smith har avlidit, år gammal, rapporterar amerikanska medier. Smith var gift med svensk- amerikanska skådespelaren Ann-Margret, och var också hennes manager under en stor del av hennes karriär. Ny religiös trend lockar kändisar i USA Kändiseliten i USA och England har hittat en ny religiös trend. Här är min inofficiella lista av de viktigaste tidningarna från USA.


Amerikanska kändisar

Tidningarna väljs på grund av deras täckning av ämnen som politik, ekonomi, debatt och samhälle med amerikanska och internationellt perspektiv. Kändisar väljer ofta ovanliga namn istället för vanliga. Ofta kan vi läsa om kändisar i USA som namngett sina barn allt från Crimefighter till Kal-el.


Om det är någonting som svenskar älskar så är det när en amerikansk kändis besöker Sverige! USA-inspirerade bakverk av högsta kvalitet och en miljö med varm och skön hemmakänsla ska ett besök hos MR Cake vara något man minns och längtar tillbaka till. USA från svartvitt till färg. Om hur amerikanska medier tillverkar kändisar främst bland dåtidens skådespelare och de allra rikaste. Inför det amerikanska presidentvalet i november har president Barack Obama tagit ledningen i de senaste opinionsmätningarna, före utmanaren republikanen Mitt Romney.


Obama får också stort stöd från känt håll: en lång rad amerikanska artister tar ställning för demokraterna i valet. Den kände mannen har kommit överens med amerikanska åklagare. Han erkänner sig skyldig till brott. Nu är det inte så långt kvar av 00-talet så här är några unga kändisar som dött under de 9åren. Peter Dubovský, slovakisk fotbollsspelare.


Aaliyah, amerikansk sångerska och skådespelerska (flygkrasch i Marsh Harbour på Bahamas). Några av dalarna för oss på Filmtopp är naturligtvis alla de talangfulla filmskapare och filmstjärnor som har gått bort under olika omständigheter och på olika sätt lämnat avtryck hos oss, anhöriga och fans världen över. Hur långa är manliga kändisar ? Här är den stora listan med alla manliga kändisars längd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg