torsdag 30 mars 2017

Citat om vänner

Ordspråk om Vänner och citat om Vänner - Sveriges största samling ordspråk och citat ! Ta hand om dina vänner och behandla dem som du själv vill bli behandlad. Man behöver inte vara ensam, då de bästa vännerna alltid kommer att finnas där för en precis som man själv alltid kommer att finnas där för dem. En god vänskap är värd mer än guld och dessa citat om vänner kommer att bekräfta detta.


Vår bästa vän ger oss en obeskrivlig trygghet. Flera citat om vänskap.

En vän är någon som vet din hjärtans sång och kan hjälpa dig sjunga orden när du glömt dem. Men om du har som utgångspunkt att vara en vän , hittar du dem överallt. Om du har få eller många spelar det ingen roll. Dina vänner ska stå vid din sida när rummet brinner och du bredvid dem. Ta till dig vad som står i dessa citat och fundera över relationen du har med dina vänner.


Dessa citat om vänskap är faktiskt väldigt tänkvärda och bra att ha med sig i livet. Vill du vara en riktigt bra vän ? Idag vill vi dela med oss av sex fantastiska citat om vänskap som du kan reflektera över… citat om vänskap som får dig att tänka ”Han som söker efter en vän utan defekter kommer förbli utan vänner ” Detta turkiska talesätt uppmanar oss att reflektera över vad vi kräver av andra i jämförelse med vad vi kräver av oss själva.

Visdomsord om vänskap. Vår samling med de bästa visdomsorden och citaten om vänskap! Tänk på att vänskapscitat är som bäst när de delas med dina vänner ! Ibland behöver man ett bra citat som påminner en om vad som är viktigt här i livet, när det kommer till vänner och till kärlek. De här visdomarna, som Alex Noriega har illustrerat och lagt upp på sin blogg Stuff no one told me, borde vi kanske ha fått lära oss i skolan.


Vettiga vitsor eller hur? Riktiga vänner lämnar alltid spår. Sanna och falska vänner - så känner du igen dem. Behöver du förslag för fina citat om vänskap? Då har du kommit till rätt ställe.


Vi har samlat flera bra citat om vänskap. Skicka blommor till en vän – Här hittar du bra erbjudanden. I nöden prövas vännen. Det finns stora talare som har lyckats ge form åt tankar och livet på ett fantastiskt och melodiskt sätt. Vänskap är livets vin.


Här är citat som får dig att reflektera. Det kommer även finnas möjlighet att hitta citat.

En sann vän är en sällsynt fågel. För fler ordspråk och citat gå in på ordsprak. Citat för att det är kul.


Det kan vara en konst att se vardagens alla små guldkorn, men kanske är det just den konsten som är nyckeln till lycka… Här delar jag med mig av kloka, tänkvärda och roliga citat som jag stött på genom åren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg