onsdag 29 mars 2017

Lego klossar

Stort sortiment av Lego-klossar. Spara en massa pengar här! LEGO Klossar och tillbehör. LEGO-klossar och byggleksaker Byggklossar har funnits i många människors hem världen runt genom åtskilliga generationer.


En anledning till att Lego och byggklossar är älskade av så många kan vara att det inte finns några gränser när man leker med dem. Man får bygga precis hur man vill, och riva precis när man vill!

Här kan ni köpa lösviktslego i alla lika färger hos Klossbutiken. Ni köper påsar om 100gram per styck. Ofta är vissa färger blandade såsom de påsarna med gult och brunt som också innehåller beige och orange.


Ni ser på bilderna som är exempel på påsarna. Alla bitar är givetvis nya och oanvända. Dessa tidiga klossar var tillverkade i cellulosaacetat och såldes i askar med klossar i olika storlekar som kunden fick bygga samman efter eget huvud. Motståndet mot plastleksaker var stort och försäljningen gick trögt under dessa tidiga år.


Större utbu bättre priser.

Leta i flera butiker samtidigt. DUPLO klossar är särskilt utformade för att vara roliga och säkra för små händer. Innehåller klossar med dekorationer på två sidor och en propeller.


Setet erbjuder oändligt många byggalternativ och hjälper barnens fantasi att blomstra. Med ett riktigt stort sortiment så kan vi erbjuda många olika typer av LEGO. Handla hektovis för ditt egna Legobygge!


Massor av färger, olika storlekar och blandade klossar. Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning.


Fönster, ögon och massor av hjul lägger till det roliga och erbjuder oändliga möjligheter till kreativ konstruktion och bilspel. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker. Det är endast fantastin som sätter gränser, när det ska lekas med LEGO. Med många roliga byggklossar i varje färg finns der ett sort urvl av möjligheter, och bygsatser, är det endast fantasin som sätter gränser. De färgglada klossarna inkluderar klossar med dekorationer på två sidor, en propeller och byggkort att inspireras av.


Det går att bygga nästan vad som helst – ett flygplan, en båt eller ett litet hus! Utveckla kreativitet och byggteknik med ett urval av basklossar! En helikopter, en fisk, en blomma, ett hjärta – vad ska de bygga idag?

Trygg och säker e-handel. Hemsidan använder cookies. De är ofarliga och används till bl. Genom att använda vår hemsida, accepterar du vår.


Vi säljer originalproducerade produkter till låga priser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg