tisdag 21 mars 2017

Kreta sevärdheter

Följ med Apollo till Kreta. Boka din drömsemester redan idag! Här finns de bästa familjehotellen. Vi förhandlar så att du slipper. Praktisk avbokning och kundtjänst dygnet runt.


Här tipsar vi om häftiga sevärdheter och mysiga måsten.

Från fantastiska stränder som Elafonissi till gammal historia som Knossos. Upptäck en bevarad gästfri kultur bland natursköna landskap. Här är av våra bästa tips på Kreta. Dessutom är det ofta enkelt att få tag på en billig flygbiljett hit. Det råder ingen brist på saker att se och göra på Kreta.


Det gäller i synnerhet kulturella sevärdheter , som ön är rik på. Kreta är en favoritö för många svenskar. Det inhyser både lokala och främmande havsdjur och reptiler.


Inte bara på grund av sina fantastiska stränder, klarblåa vatten och behagliga klimat, utan här finns mycket att se och göra.

Lär mer om Heraklion här! Skyscanner har listat saker att se och göra på Kreta. Spinalonga är en liten ö på nordöstliga Kreta.


Läget långt söderut i Medelhavet ger en sommarsäsong som varar från april till november. I gamla stan ligger en av Rethymnons mest fotograferade sevärdheter , Rimondi-fontänen med tre vattensprutande lejonhuvuden, förr i tiden var det här invånarnas vattenkälla. Aktiviteter till havs. Sevärdheter som museum mm på Kreta.


Guide och fakta om Sitia, Kreta. Traditionella landsbyar som Pano Gerani, Modi, Loutraki och Manoliopoulo ligger alla inom ett avstånd av kilometer och är alla värda ett besök. Vi har enbart goda erfarenheter av Avis. Om du bokar bilen genom oss får du en bra bil med godkända försäkringar. Bensinstationer finns överallt på Kreta.


De flesta har öppet kl. Möjligheterna är många om du vill uppleva det fantastiskt vackra landskapet här på Kreta. Mångtusenårig historia Öns historia är lång och dramatiskt. Allt om Samos i Grekland.


Stränder, sevärdheter , byar, hotell, tavernor med mera. Det här är ett familjevänligt resmål som brukar uppskattas för sin tjusiga havsutsikt och sina museer, för att inte tala om alla butiker och krogar. Sola och bada på populära stränder som Balos strand och Stalis strand.

Läs mer om boende på Kreta. Menta City Boutique Hotel erbjuder boende med gratis WiFi i staden Rethymnon. Amaridalen Amariområdet ligger sydöst om Rethymnon och sträcker sig över det kretanska höglandet.


Chanias strandsträcka väster om Chania stad är milslång. Här får du tips och inspiration om du funderar på att åka till Rhodos. Grönskan står i vacker kontrast mot det klara, turkosblå havet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg