måndag 20 mars 2017

Brallis morphe

Eyeshadow palettes, makeup brushes and lip colors from Jeffree Star, James Charles, Jaclyn Hill, and others. Ett hett tips från Brallis. Morphe Brushes sminkpaletter tillsammans med deras sminkborstar för att skapa magiska sminkningar.


Brallis morphe

Möjligheterna blir verkligen oändliga med den här paletten. Paletten hittar ni på brallis. Tänk, knappt en tia per skugga.


Jag har länge varit sugen på att testa märket – så det passade ju bra med ett utskick! Och som ni såg i min video tidigare i veckan så presterar ögonskuggspaletten superbra! This video is unavailable.


Morphe brushes nya borstkollektion Elite finns äntligen tillgänglig på Brallis. Den nya Elite 2-kollektionen är en uppföljare till deras superpopulära Elite-kollektion men med högkvalitativa syntetiska strån, uppgraderdt handtag och ny hårfärg! Sveriges ledande skönhetsbutiker med unik hudvård och smink på nätet.


Med välkända varumärken som 1 Pure Cosmetics, LA girl, Eye of Horus, OFRA Cosmetics och mineralsmink från Everyday Minerals, Loving Tan och Lily Lolo Mineral Cosmetics kan få butiker mäta sig med Brallis. Veckans kampanjer från Brallis. Hämta din rabattkod hos Brallis här på spogly. De säljer skönhetsvård på nätet och är Trygg E-handel certifierad.


Brallis morphe

Storsäljare är ekologiskt smink, ekologiskt hudvård och mineralsmink. Beställde en Morphe 35O palett, fick hem paletten super snabbt och. En ögonskuggspalett och en.


I paletten hittar vi allt ifrån matta skuggor i beige till metalliska nyanser i guld och koppar. I samband med lanseringen fick jag hem ett bloggutskick med två paletter och några penslar från Gunmetal-serien. Produkterna har bara legat i min ”testhög” och det var inte förrän tidigare i veckan som jag tog en närmare titt på märket för första gången.


Brallis morphe

Alla färger är matta och jag har redan hunnit leka lite med den en gång, och WOW vilkea pigment! Kostade dessutom bara. Så riktigt bra och prisvärd.


För ett tag sedan fick jag hem ett kitt från Brallis. Jag hade aldrig hört talas om märket förut men efter att ha läst på lite blev jag nyfiken. De beskriver sig själva med orden kvalitetsprodukter utan den kostnad som man normalt betalar enbart för ett känt namn. Followers, 4Following, 4Posts - See Instagram photos and videos from Brallis. Totalt 1st olika Eyeliner med priser från kr.


Du väljer själv vad som ska ingå i din sminkpalett och på så vis så kan du framhäva din personlighet och din stil. Från och med nu finns Nabla hos Brallis. Mode och skönhet ligger mig varmt om hjärtat och det kommer ni garanterat märka på bloggens innehåll.


Jag kommer att bjuda på allt från det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg