måndag 20 mars 2017

Sensorlist dörrautomatik

Sensorlist dörrautomatik

Dörrautomatik är i många fall det utmärkta sättet att tillgänglighetsanpassa en fastighet. Vi installerar automatiska dörröppnare enligt europeisk säkerhetsstandard. Installation av dörrautomatik med sensorlist till bostadsanpassning åt boende.


Sensorlist dörrautomatik

Välkomna till record Sverige AB , en del av agta-record gruppen. Vi är världsledande inom automatiska dörrsystem. Vårt sortiment omfattar alla typer av linjära. Rekommenderas vid hög säkerhet vid användning av slagdörrsautomatik. I högtrafikerade miljöer inom detaljhandel, transport och vår där det krävs kraftfulla lösningar, är ASSA ABLOY SL5skjutdörrsautomatik ett pålitligt val.


Denna kraftfulla men ändå smidig dörrautomatik hanterar dörrvikter på upp till × 2kg eller × 2kg och kan konfigureras på flera olika sätt. Vi finns där för dig varhelst du behöver innovativa och tillförlitliga tillträdes- och säkerhetslösningar – i hotell, butiker, sportarenor, flygplatser. Automatiska dörrar från GEZE med de modernaste drivsystemen ger en mängd olika användningsmöjligheter, t. Välj rätt dörrautomatik för din verksamhet. Med dörrautomatik får du en smidig dörrlösning för såväl offentliga verksamheter som bostäder, köpcentrum och industrier.


Kontakta oss, så hjälper vi dig att ta fram en driftsäker och hållbar dörrlösning som passar din miljö. Marknadledande passerkontroll, säkerhetssystem och låssystem erbjuder ASSA ABLOY allt för en säker dörrmiljö. Sensorlisten levereras komplett med karmöverföring.


Säkra innerdörrar och ytterdörrar. PORT- OCH DÖRRAUTOMATIK Vi har levererat fler än 60. Europa sedan 60-talet FAAC Nordic utvecklar och tillverkar sedan början på 70-talet motoriseringar för portar, grindar och bommar.


Sensorlist dörrautomatik

Tormax 4Safe sensorlist från TORMAX Sverige AB. Safe är en IR-styrd känsellist som hejdar upp automatiska karusell- och slagdörrar vid eventuella hinder. Service avtal med service gång per år ska tecknas. Punkt markeringar som visar dörrens öpnings vinkel skall också utföras på golvet.


Känsligheten regleras med potentiometer. En viktig punkt är krav på fastighetsägare att se till att de dörrar som innefattas av standarden underhålls tillräckligt - så att de är säkra, långsiktigt tillförlitliga och effektiva. För övervakning av inner- och ytterdörrar. Bruksanvisning GEZE ECturn.


Slagdörrsautomatik är den enklaste varianten av dörrautomatik. Flexibiliteten gör dem lämpliga för mindre butiker, hissdörrar, kontorsmiljöer och bostadshus. Det är relativt enkelt att montera och underhålla slagdörrsautomatik. Marknadens bästa dörr automatik får du installerat från Storstadens Lås.


Vi har mångårig erfarenhet av FAAC dörrautomatik. Dörr med passagekontroll, med dörrautomatik Typiska dörrtyper är till: Dörr till enskilt rum. Känner av stillastående och rörliga objekt. Dess huvuduppgift är att förhindra beröring med den svängande dörren, vare sig det gäller människor, djur eller föremål. Prosecure sensorlister uppfyller kraven för personsäkerhet enligt EN.


En sensolist som har ett kretskort med en aktiv IR-sensor i aluminiumkapsling. UniScan Y adapter Scope of delivery! Montagehöjd: upp till 3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg