måndag 27 mars 2017

Resa till palma med barn

Alla resor på ett ställe. Samla familjen och boka en oförglömlig resa med barnen. Upplev sol, skratt och lek. Boka en resa med barnen till något av våra favorithotell för familjen.


Flyg billigt vart som helst och spara pengar på flyg.

Hitta bästa lösningen! Det finns vattenparker för barn , och bra golfbanor och shopping för vuxna - perfekt för en familjeresa! De bästa attraktionerna för barn är den stora vattenparken Aquapark i Magaluf, Hidorpark i Alcudia med öns högsta rutschkana, och Palma Aquarium i Palma. Vill du resa med barnen till Mallorca, men är trött på all inclusive-bufféer och barnklubbar?


Maria Lanner, som har stenkoll på Mallorca, om hennes bästa tips för att äta, bo och utforska ön ihop med barnen. Från flygplatsen tar det bara minuter med taxi in till Palma. Resan kostar 1kronor men det går också bra att ta en buss för kronor.

En av de just nu hippaste stadsdelarna i Palma är bohemiska Santa Catalina som ligger strax väster om hjärtat av staden. Vi bad Lovisa att lista hennes åtta favoritmål för resor med barn. Här är hennes topplista: 1. Erbjudanden inom Resa med barn på Mallorca Jämför och boka en billig Resa med barn - resa till Mallorca. Spara pengar på Resa med barn erbjudanden till Mallorca.


Min näst gästbloggare är min vän Elin som har rest en hel del med sitt första barn Ida och här får ni läsa om hur det är att resa med barn i Palma på Mallorca när de var iväg på en tre generationer resa tillsammans med mormor Ulla. Ett resmål jag rekommenderar varmt med barn är Palma. Takterrass med pool och charmiga vyer över Palmas takåsar. Bar Espana är ett klassiskt tapashak med hög kvalitet på både mat och vin. Här somnar dessutom Elton i vagnen till ett jämnt sorl från våra spansktalande bordsgrannar.


Resor till La Palma - orörd natur och en utsökt miljö för sol, bad och avkoppling. Till Hotel Bendinat i Portals Nous vill jag åka utan barn som kärlekspar. En weekend med Hampus kanske, för att fira vår förlovnings ettårsdag? Ett härligt lyxigt hotell med närhet till Palma , och en romantisk restaurang på klipporna vid havet med fantastisk mat.


Ving säljer resor med charter samt paketresor med hotell och reguljära flyg. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet.

Cala Mayor – nära Palma med läckra hotell för vuxna utan barn. Palma de Mallorca – öns spännande huvudstad med shopping, moriska borgar, tapasbarer och strandpromenad. Illetas – elegant och rofyllt åtta kilometer väster om Palma.


Reser ni till Mallorca med barn så har ni kommit alldeles rätt. Det finns många alternativ för både de yngre och lite äldre barnen att göra. Playa de Palma – bra boende vid stränderna med storstaden Palma bara en kort bussresa bort. Packa ihop strandväskan och utforska ett spännande zoo, kör gokart med de lite äldre barnen eller varför inte plaska och busa på ett av Mallorcas fyra vattenland. Delar av ön är mycket bergig och perfekt för en utflykt med bil, cykel, buss eller till fots.


Vid de stora badorterna finns det massor av aktiviteter, först och främst olika vattensporter men även gokartbanor, djurparker och vattenparker. Det är över 1år gammalt och kör fortfarande genom fantastiskt vacker natur. Vissa rutter stannar till så att passagerarna kan gå av och ta bilder. Väl framme i Soller kan du ta dig runt i den gamla spårvagnen, promenera i gamla stan eller gå ner till hamnen. Se Airtours utbud av noga utvalda hotell i Palma Stad på Mallorca.


Charterresor till bra pris. Den är belägen inne i bukten på Mallorcas sydvästra sida och är ett mycket populärt tillhåll för turister och bofasta. Du kan shoppa, äta på bra restauranger och promenera bland spännande bebyggelse.


Palma ligger på sydvästra delen av ön och har ungefär en halv miljon invånare. Att tänka på när du ska boka biljetter till Palma Mallorca är en del av Spanien och därmed EU, vilket i teorin innebär att du kan resa dit utan pass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg