tisdag 21 mars 2017

Kamin contura

Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Beskriv vad som ska göras och få anbud från lokala hantverkare. Stort utbud av skorstensfria kaminer. Köp idag med snabb leverans hem till dörren.


WeGot är den förmånliga möbelbutiken på nätet, med fokus på pris, service och kvalitet.

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Vi har kaminer i olika modeller och storlekar. Hitta en kamin som passar perfekt hemma hos dig och enligt dina behov. Köp den hos en av våra återförsäljare.


Contura kaminer uppskattas för att de visar mycket av elden. Det gör kaminerna lätta att placera även i små utrymmen. Tack vare de stora glasen syns elden på de allra flesta modellerna från minst tre håll. Våra kaminer finns i de flesta former och i flera olika storleker.


Vi är säkra på att det finns en eldstad du gillar bäst!

Contura 35L i plåt är en kamin med stor valfrihet: du kan välja mellan blank vit plåt eller sober svart plåt. Kaminerna har topp i glas och sidoglas för att visa mer av elden. Luckan kan fås helt i gjutjärn eller med en glasfront.


Kampanjpris på braskaminer från Contura. Nu kan du spara upp till 6. Varmt välkommen till Contura. Contura 610AG Naturell Style är den minsta modellen i den storvuxna 600-serien.


Den sammetsslipade betongstenen är naturligt grå och med luckan i glas får kaminen ett modernt uttryck. Välj till ett värmemagasin eller en praktisk vedförvaring vid sidan av kaminen. Köp braskamin från Contura och sprid värmen i ditt hem!


Vill du se maximalt av elden ska du köpa en av Conturas braskaminer – de allra flesta kaminerna har riktigt generösa glas på tre sidor. Du hittar dem i olika storlekar så väl som i olika prisklasser. Det de har gemensamt är en hög mysfaktor och att de ger dig den där härliga extra värmekällan. Här säljer vi reservdelar och tillbehör till kaminer från Contura.


Om du väljer en braskamin i plåt eller gjutjärn får du snabbt upp värmen, men dessa kaminer svalnar också snabbare. Vill du istället ha en kamin som tar längre tid för att värmas upp – men som å andra sidan håller värmen längre, kan du besöka vårt sortiment av täljstenskaminer. I så fall hittar du ett stort sortiment av kaminer till hemmets alla rum på BAUHAUS.


En kamin är en bra investering eftersom den ger en tillförlitlig värmekälla, på vissa av modellerna kan du till och med laga mat på.

Contura 8Style låter dig höja upp kaminen och låta elden ta plats i rummet – en kamin på pelara gör att eld ens syns bättre. Tack vare pelarfoten så skapad det ett luftig intryck undertill och det bidrar både till att kaminen ser nätt ut samt att det blir emnklare att städa runt. Contura 8har hittat sin inspiration i den berömda superellipsen.


Formen gör denna kamin kompakt och trevlig. Tack vare den fina formen har braskaminen Contura 8kunnat utrustas med generösa glaspartier utan att brännkammarens effektivitet påverkats. Braskaminen är en riktig liten storhet! Kaminen finns i svart och grått utförande.


Contura 520T Style med gjutjärnslucka är en täljstenskamin med naturligt värmelagrande egenskaper. En brasa på kvällen håller kaminen varm hela natten. Täljstenen med sina naturliga nyansvariationer gör varje kamin unik.


Spisstommen finns i svart och grått utförande. Du kan enkelt och smidigt skicka en förfrågan på en offert så du får hela totalkostnaden för produkt samt installation. Vi utför totallösningar för göra det smidigt och enkelt för dig när det är dags att byta ut din kamin. Contura is a leading manufacturer of high quality, energy efficient wood burning stoves in Scandinavia and Europe. Welcome to Contura stoves!


Din nya kamin hittar du billigt bra pris – stort utbud av kaminer - braskamin, insatskamin, murspis, trädgårdskamin - installation av kamin. Byter man från en äldre kamin till en bra modern kamin minskar utsläppen av stoft med till procent. Det finns även stora skillnader i utsläpp mellan nya braskaminer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg