måndag 27 mars 2017

Slaktaren lomma meny

Slaktaren lomma meny

VÄLKOMMEN TILL SLAKTAREN Mitt i fantastiska Lomma centrum hittar du denna köttrestaurang. Här kan du äta en god lunch som varierar från dag till dag. På kvällen förvandlas restaurangen till ett steakhouse där du kan välja ditt kött själv. Här hängmörar vi vårt kött själva för att förhöja smakupplevelsen maximalt. Tis - Lör 17:- sent Lunch: Mån - Fre 11.


Slaktaren lomma meny

Veckans sallad med pulled pork, picklad rödkål, groddar, vårlök, sesammajjo och gurka. Tisdag Biff Rydberg på oxfilé med. Verksamhetsbeskrivningen för. Slaktaren i Lomma ökade sin omsättning med 4. Varje dag serverar vi en dagens rätt och en alternativ rätt. Om du inte önskar äta i restaurangen ordnar vi så att du kan ta med dig maten hem.


Som namnet antyder säljs här kött av alla de slag, i största möjligaste mån ekologiskt och hämtat direkt från lokala bönder. Lomma , Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Lomma och sök efter kök, pris, plats och så vidare. Det populära lunchstället har börjat satsa på mer kvällsöppet och att få lokalen att kännas mer som en restaurang. För att hjälpa till har en sommelierveteran värvats och snart blir det vinbar i lokalen.


Fantastisk mat och service. Välkommen till Ditt kulinariska Italien mitt i Lomma ! Här kommer ni att få uppleva fantastisk mat i en mysig miljö. Välj mellan många härliga rätter i vår restaurang eller mys i vår Lounge och smaka vår Loungemeny. Fiskboden i Lomma HB säljer färsk fisk och skaldjur till lägsta dagspris! Dagens lunch: 110kr Måndag jan STÄNGT!


Här presenteras resultaten från de senaste livsmedelskontrollerna utförda på restauranger, caféer, gatukök och pizzerior. Beroende på verksamhetens storlek. Bästa TAKEAWAY meny för familjen: Familj Take-Away MenyA Beräknas räcka till 3-personer. This restaurant has got 4. Nu har vi öppnat upp Brisket burgers inne på Habo Ljung camping! Kvällens kött på menyn ! Restaurangen är just nu offline och kan ej ta emot onlinebeställningar.


Slaktaren lomma meny

Hitta och få information om lunchrestaurang lomma lomma i Lomma och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Sushi2Go - Lomma Varvstorget 8. Varmt välkomna till Lommas finaste utsikt! Personalen på Casa Nostra välkomnar Er att avnjuta en god bit mat och dryck i en trevlig och fin miljö. Ansök eller säg upp plats.


Ange dag, tid och antal. Hämta bonuskort för stycken luncher så få den åttonde gratis. Kortet får du hos oss på Cocos Hut Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg