tisdag 21 mars 2017

Bra boende long beach koh lanta

Jämför priser och läs omdömen. Vi hade en budget på ca 6kr för oss alla fyra per natt inklusive frukost och vi höll oss ganska bra till den. Our traditional chalets on stilts are quirky offering something different.


Bra boende long beach koh lanta

The new beachfront villas are stylish and luxurious with sea-view spa baths. För år sedan bodde vi några dagar på södra delen av stranden, och vill därför denna gång prova nåt nytt och bo på norra delen! Har ni några tips på mysigt boende till ett par som reser. Koh Lanta is an island with outstanding natural beauty.


Längs stranden finns det också bungalows, hotell och restauranger. En lite mer avskild strand som passar bra som dagsutflykt. Long Beach är nästan kilometer lång. För att komma hit kan du antingen hyra moped eller åka.


Här erbjuds boende med en gemensam lounge, gratis parkering, en trädgård och en terrass. Bungalown var mycket fräschare än förväntat. Det finns inga häftiga korallrev men vattnet är väldigt rikt på spännande fiskar att spana in! Ko Lanta passar bra för. Läs omdömen och jämför priser.


Upp till rabatt, boka nu! Upptäck våra mest rekommenderade områden och hotell. Hitta det perfekta hotellet för dig. Här kan du och din familj se fram emot en avslappnad stämning och ett strandnära läge. Till exempel finns en av Thailands längsta stränder Long beach här.


Stranden är lugn och omgiven av vacker natur, så den passar perfekt för dig som vill komma ifrån tjoet och. Många hus har en egen pool. Vi har hus såväl för den lilla familjen som för det stora sällskapet.


Lunch, var smakar den bäst ? Vi lever gott på thaipannkakor och mat från gatustån men det finns några lunchhak dit vi gärna återvänder. Området är lugnt och stillsamt men öns huvudort Saladan ligger bara tio minuter bort med tuk-tuk. Hotellområdet är stort, omges av en tropisk trädgård och består av flera byggnader och bungalower. Se filmer från stränder och flygbilder, Hår kan du boka hotell och resorter till bästa pris.


Amenities such as ATMs, minimarts and clinics are also marked. Vi bodde vuxna en åring i en bungalow vid stranden med havsutsikt. The beach is super and great for all ages. We just wandered down the beach every day and tried a different restaurant. Klong Dao Beach är en tre kilometer lång sandstrand med vatten som är klart, långgrunt och stilla.


Tack vare sin imponerande storlek blir stranden aldrig fullpacka inte ens mitt under högsäsong. Reser du med barn rekommenderar vi Lanta Pura Beach Resort, med både barnpool och rymliga rum. Inte mycket turister hittar hit men ett begränsat utbud av boende finn ändå här.


Vi har blivit väl omhändertagna där, med bra service av trevlig personal, berättar Ludde. Färjan avgår vanligtvis mitt på dagen och sent på kvällen vilket kan medföra en viss väntetid i hamnen, beroende på när ditt flyg landar. Luta dig tillbaka och koppla av i luftkonditionerad komfort och njut av utsikten över Thailands vackra hav.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg