onsdag 29 mars 2017

Golvsockel

Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. En snygg och fräsch golvlist eller golvsockel ramar in ditt golv. Normalt sett fäster du sockel och kvartsstav med dyckert. Använd nivålist för att täcka rörelsefogar som uppstår om du har golv i olika nivåer.


På Byggmax hittar du lister och socklar i en rad olika trässlag och profiler.

Upptäck vårt sortiment av golvlister och. Golvlisten är en viktig detalj i varje rum. Förutom att dölja skarven mellan vägg och golv kan en golvsockel bli en snygg inredningsdetalj. Hos oss kan du garanterat hitta något som ramar in ditt rum på bästa sätt. Med en golvsockel i allmoge får du en vacker och genuin sockel som passar i de flesta hem idag, gammalt som nytt.


Väljer du att inreda med allmogesocklar lovar vi att ditt hem kommer att få en genuin och stilren karaktär. Priserna som anges är per meter och inklusive moms men exklusive hemleverans. Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla.

Tillverkas av färskkvistig furu. Höjd upp till 1mm kan mot beställning tillverkas av kvistfri fururåvara. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris.


Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in. Woody Bygghandel är en frivilligkedja inom byggmaterial som med miljarder i omsättning och fler än anläggningar, är Sveriges ledande kedja med ett tydligt. En golvsockel (även golvlist) är den byggnadsdelen som utgör väggens avslutning mot golvet.


Handla smidigt direkt i webshopen! Du har kanske ställt dig frågan varför vi använder golvlister? Jo svaret är väldigt enkelt. Istället för att väggen skall ta emot smällar tar golvsockeln det istället. I slutändan är det enklare att byta en golvsockel än att fixa till väggen.


Allmoge golvsockel x 1mm. En enkel sockel som täcker skarven mellan golv och vägg samt ger en snygg inramning till ditt golv. Sockel fästs vanligtvis med dyckert.


Ett prisvärt alternativ till massiva lister.

Professionell rådgivning. Golvsockel från Höganäs i äkta ekfanér. Lagerstatus i varuhus: Lagerinformation. Antalet uppdateras ca gång i timmen.


I linjen mellan ett behagligt golv och en vacker vägg bör det sitta en passande golvlist som vackert binder. Vit golvsockel av trä med en blank folierad yta och en vågig överkant i allmogestil. Fäst listen enkelt och smidigt med tillhörande clips så slipper du synliga spikhål ochmärken på listen och kan istället behålla den vackra, mjuka ytan. En snygg list är inte bara ett sätt att täcka för springan mellan golv och vägg, det är även en fin heminredningsdetalj som ger ett rum en hemtrevlig känsla.


Förutom att vi erbjuder golvlister i samtliga kulörer och fanérslag som vi erbjuder dörrar, har vi även en smart golvlist som vi kallar snap-in-list.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg