fredag 10 mars 2017

Psykolog tilskud

Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler. På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig.


Maila eller ring och boka in en samtalstid! Tilskuddet udgør af psykologens honorar. Du kan højst få tilskud til konsultationer.


Lægen kan dog vælge - efter anmodning fra psykologen - at genhenvise personer, der har behov for psykologhjælp i forbindelse med depression og angst.

På den måde kan du få tilskud til psykologhjælp op til konsultationer. Alle tilskud er i danske kroner. Det er en betingelse for at få tilskud , at psykologbehandling er udført i Danmark af en autoriseret psykolog. Ved behandling uden offentligt tilskud , er det en betingelse for at få tilskud , at oplysningerne indberettes elektronisk fra psykologen til danmark efter fastlagt specifikation.


Lægen kan dog vælge – efter anmodning fra psykologen – at genhenvise personer, der har behov for psykologhjælp i forbindelse med depression og angst. Hos UngTerapi kan du få tilskud gennem Sygeforsikringen “danmark“, hvis du lever op til henvisningskriterierne. Vigtig info: Kun vores autoriserede psykologer kan give tilskud. Din egen læge kan opfordre dig til at tale med en psykolog.


I særlige tilfælde kan du få en henvisning. Læs om tilskud i boksen til højre. Organisationspsykologer. En del organisationspsykologer arbejder også som praktiserende psykologer , og for dem gælder samme regler som ovenfor. Psykolog er en beskyttet titel i Danmark.


Privatpraktiserende og arbejds-og organisationspsykologer i København, Aarhus osv. I phuset kan du ellers ikke få tilskud fra Sygesikringen til din behandling. Har du en henvisning fra din læge, kan du finde en psykolog , som bruger denne ordning.


Ofte vil du have flere måneders ventetid ved en psykolog med tilskud fra den offentlige sygesikring. Jeg har ydernummer, som betyder at du med en henvisning fra din læge, får tilskud til behandling.

Hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark, kan du også få tilskud , hvis din lidelse er på listen over det som tilskudsberettiget. Se priser og tilskud til psykolog. Har du en sundhedsforsikring, så er psykolog -samtaler normalt gratis for dig. Ring til Djursland- psykologen på tlf. Få tilskud via sygesikringen.


Har du fået en henvisning til en psykolog fra din læge, har du mulighed for at få tilskud til din terapi hos os. Vi har nemlig en overenskomst med sygesikringen, så du har mulighed for at opnå en besparelse på vores psykologhjælp. Hvis du alligevel søger en psykolog i Århus, kan det være en fordel at vælge én, hvor du kan få tilskud. I min klinik i Århus arbejder jeg sammen med en række forsikringsselskaber.


Sygesikringen Danmark yder 3kr. Det betyder, at du som klient kan få tilskud gennem sygeforsikringen. Derudover modtager jeg klienter med betaling fra sundhedsforsikringer, forsikringsselskaber og fagforeninger.


De fleste forsikringspolicer giver mulighed for at man selv frit kan vælge den psykolog man gerne vil i forløb hos. Vores psykologer står altid klar til at hjælpe dig uanset, hvor du står henne i tilværelsen. Livet er fyldt med knubs og hårde tider, hvor modløsheden og krisen banker på døren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg