torsdag 30 mars 2017

Handla med klarna

Implementeer gespreid of achteraf betalen op je site met de Mollie Klarna betaaloplossing. Med Klarna kan du betala direkt, senare eller dela upp betalningen. Det är du som shoppar, så du bestämmer vilket betalningssätt som passar dig bäst. De mest smoootha butikerna i Sverige låter dig betala med Klarna.


Kolla in var du kan betala online eller i butik.

Glöm inte att med Klarnakortet. Allt vi gör, gör vi för att göra det mer smoooth för dig att shoppa, men inte bara online! Betala med Klarna i butik. Shopping ska vara enkelt överallt, även i fysiska butiker. Välj om du vill betala senare eller dela upp din betalning utan att behöva vänta med ditt köp eller ansöka om krediter.


Fråga bara efter Klarna i kassan. Butiker med Klarna Konto ger möjligheten att delbetala köpet via en månadsfaktura. Smidiga och enkla betalningsalternativ med Klarna.

På Clas Ohlson vill vi alltid erbjuda smarta, praktiska och enkla lösningar för dig som kund. Därför har vi valt att samarbeta med Klarna som ger dig möjligheten att själv bestämma hur dina varor ska betalas. Det innebär att du kan använda Klarna för att enkelt handla på det sätt som du gillar i de flesta butiker. Tips: Ställ in notifikationer i appen så meddelar vi dig varje gång ett köp görs! Gå in på inställningar och kommunikation.


Klarna är faktiskt bra, men det finns ett stort antal konkurrenter till Klarna som också är bra. För den som vill handla på faktura men inte har möjligheten att göra detta hos Klarna finns det flera alternativ. Bland annat kan man istället använda sig av kreditföretagen Qliro, Sveawebpay och Collector.


Klarna har genom åren stött på kritik ifrån många kunder som av olika anledningar anser att Klarna Faktura inte riktigt passar för dom som kund. Handla på faktura utan Klarna. Därför är det även populärt att handla på faktura utan Klarna vilket betyder alla övriga bolag utöver Klarna.


Du shoppar säkrare eftersom dina kortuppgifter skyddas då de inte lagras på enheten eller delas när du betalar. Som alltid när du betalar med Klarna kan du välja att betala direkt, senare. Vi har blivit informerade om att bedragare genom telefonsamtal utger sig för att representera Klarna. Vi vill uppmana till försiktighet och ber dig ta kontakt med vår kundservice om du mottagit ett meddelande med uppmaning till betalning av ett köp du inte känner igen.


När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt.

Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor. Det stora problemet med Klarna Du tvingas välja andra butiker som kanske har sämre utbud och priser. I och med att så många butiker samarbetar med Klarna så kan man även tvingas välja en annan produkt man tänkt sig, till ett högre pris. Genom denna guide har vi som mål att underlätta för dig som vill handla utan Klarna. När du handlar med Klarna på Tradera ingår ett köpskydd kostnadsfritt för dig som Traderamedlem.


För fullständiga villkor om Klarnas köparskyd läs mer här. Nu kan du som Traderamedlem använda Klarna helt kostnadsfritt på Tradera. Enkelt och säkert med Klarna. För privatpersoner och företag erbjuder vi i samarbete med Klarna , faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring, allt i ett enkelt kassaflöde som kallas Klarna Checkout.


Med Checkout kan du slutföra köp med ett enda klick. Busenkelt att beställa oavsett om du är vid datorn eller bara har mobilen till hands. Har du någon gång använt Checkout så behöver du inte längre logga in eller knappa in dina adressuppgifter.


Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. Du kan betala på det sätt som passar dig bäst.


En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Fakturan skickas med e-post från Klarna inom timmar efter att ordern har skickats.


Klarnas faktura ska vara betald inom dagar, den är helt utan fakturaavgifter. Vid dröjd betalning kan påminnelseavgift och eventuell dröjsmålsränta tillkomma, se Klarnas villkor för mer information. Dela upp - Fast delbetalning med Klarna Delad glädje är dubbel glädje.


Hos oss har du möjlighet att handla det du behöver och delbetala under en längre eller kortare period. I samarbete med Klarna erbjuder vi delbetalning på f.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg