onsdag 22 mars 2017

Bangerhead gabbi

Här kan du enkelt köpa premiumprodukter inom hu smink, parfym och hårvård. Bli medlem redan idag för VIP-erbjudanden och valfria SMS vid våra största kampanjer. Hos oss hittar du parfym, makeup, hud- och hårvård upp till billigare än rek. Vi är en av Sveriges största skönhetsbutiker inom parfym, hudvår hårvård och skönhet. Webben i all ära men ibland får även vi cravings att gå in i en lyxig butik för att känna på produkterna, fixa håret eller få en ansiktsbehandling.


Just för dessa stunder finns Bangerhead Studio – en liten skönhetsoas i hjärtat av Stockholm.

Gabbi är Sweed Lashes nr. Kenza, Molly Sandén m fl. Fri frakt och snabba leveranser. Läs och skriv omdömen om Gabriella Bäck, en del av BangerHead Studio.


Jag ringde mamma på väg till jobbet och berättade hur glad man kan va för fint hår och hon sa bara, JAG VET. Svar inden for timer Min konto Velkommen til Send en besked Vi forsøger at svare lige så hurtigt som din BFF. Vil du have svar hurtigt?


Så læs vores Ofte stillede spørgsmål.

På Bangerhead hittar du lösögonfransar av hög kvalité till ett lågt pris. Jag vaknade upp så himla glad! Har alltid velat ha långt och fint hår men mitt hår vill liksom inte växa mer än till axlarna.


Våra professionella frisörer och hudterapeuter utför förstklassiga behandlingar samt guidar dig fram till produkter som passar just dig och ditt hår och din hud. För ni har väl inte missat dom söta askarna med härliga namn? När vi anlände till Bangerhead Studio bjöds det på bubbel och små härliga bakverk.


Har du aldrig besökt Bangerhead Studio? Ta en promenad till Humlegårdsgatan och titta in där. Shu Uemuera som är ett av mina favoritmärken, använder deras Cleansing Oil Shampoo religiöst! Många av oss har inte råd att gå på salong för att fixa långa och täta fransar, därför skulle en hel kväll med att få lära sig använda lösögonfransar med Sweed Lashes och Bangerhead bli otroligt intressant. I förra veckan tog jag mig iväg till Bangerhead med Lotta för att träffa Sweed Lashes.


Hon skulle bara ta ut mitt löshår, jag vill inte ha det i när jag ska surfa i vågorna i Costa Rica. Att ta ut löshåret tar inte mer än minuter så smidigt. Som vanligt blev jag galet nöjd och mit hår känns som. Det är så lättskött och mitt hår mår verkligen bra. I samarbete med Bangerhead Studio.


Hon har varit i Mexico i flera månader men jag norpade henne samma dag som hon kom tillbaka till jobbet.

Det blev slingor för att ljusa upp, och någon decimeter torrt och poröst hår som fick ryka. Såna bilder är roliga, visst? Jag har faktiskt inte vart där sen i början av juli. Det måste vara något form av rekord för min del haha. Jag bestämde mig för att ta ur mago-löshåret och så satte vi i Hairtalk igen.


Nu är ju detta inlägg tidsinställt men hoppas verkligen jag kom ihåg att inte lägga håret bakom örat. Afsendes indenfor timer Bonus på alle køb! Före och efter bilder är ju alltid kul! Hade utväxt sedan augusti. Ett lifehack-tips är att alltid ha rött läppstift när man går till frisören för då ser man inte så glåmig ut i frisörspegeln som alla vet är livets värsta spegel.


För drygt år sen flyttade jag från Båstad till Stockholm – här bor jag med min man och lilla hund och arbetar bland annat som skönhetsredaktör på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg