fredag 24 mars 2017

Schneider exxact primo

Primo passar för både infällt och utanpåliggande montage. Handla online hos Elbutik. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans.


Primo kan enkelt bli IP44- klassad genom att man monterar en tätningssats eller använder en IP44-dosa. Dessutom kan 1-facksramen bytas ut mot en Designram och ger då oändliga designmöjligheter. IP4 för infällt montage används tätningssats. Exxact är en designserie för elprodukter för vägguttag, strömbrytare, dimmer, timer, termostat. Totalt finns fler än 2funktioner.


Exxact -serien finns i fyra designvarianter och det finns ett antal olika färger på insatser och ramar, som du kan kombinera så att de matchar din inredning perfekt. Hitta bästa pris för ett stort urval produkter. Avdelaren mellan facken kan plockas bort vilket möjliggör montage av exempelvis 3-vägsuttag i 2-facksramen. Det tycker även vi på Elkatalogen. Kompletterande produkter i samma serie.


Primo ramar 1-fack och matrisramar 2xoch 2x3. Primo för inf eller utv montage IP20-IP44. Kontrollera din e-postadress. För utvändigt montage. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel.


Hela serien Exxact följer svensk standard och vägguttagen är både S-märkta och petskyddade. Schneider Electric 6SEK. Snabba leveranser, gigantiskt sortiment och riktigt bra priser!


Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Universaldimmer Exxact SBD200LED har justerbar lägsta och högsta ljusnivå samt manuell inställning från bakkantsstyrning (RC, standardläge) till framkantsstyrning (RL, LED-läge). Den har också mjukstartsfunktion, kortslutningsskyd överlastskydd och skydd mot överhettning. En felaktigt e-postadress, ett felaktigt användarnamn eller lösenord har angetts.


Exxact primo ramar som passar till samtliga strömbrytare, uttag, och dimmer mm i Exxac-tserien. Exxact Centrumplatta vinklad för x Keystone inkl. Löstagbara mellanstycken vilket även tillåter plats för större apparater.


Schneider exxact primo

Tyristordimmer 40–400W med vridreglering. Till och frånslag via tryck på vredet. Möjlighet till trappomkastning. Uttag i Exxact Primo -serien. RAM 2-VÄGSUTTAG PRIMO EXXACT.


Välj färg vit, metallic eller antracit. Vriddimmer för ljusreglering av glödljus, 230V halogenlampor och de flesta typer av elektroniska transformatorer. Till- och frånslag via tryck på vredet. Trappfunktion i kombination med strömställare. Men jag får inte ramen till att sitta fast mot väggen.


Schneider exxact primo

Gissar det är något jag missat. Bifogar bilder på delarna och en film för jag visar hur det glappar. Vad är det jag missat? Ramen trycks inte mot väggen utan ligger och glappar fritt.


Tutustu ja tilaa netistä!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg