måndag 7 november 2016

Mitä tehdä treffeillä

Kun lähdette treffeillä ajelulle, tunnelma palaa suoraan kesään, jolloin tulit täysi-ikäiseksi silloisen poikaystäväsi kanssa. Muistathan: pitkät suorat, jolloin nauroitte ja loputtomat keskustelut raihnaisen Opelin penkeillä. Ajelu toimii paitsi ekoilla treffeillä , myös parisuhteessa.


Onko deitti kiikarissa ja vielä pitäisi päättää mitä tehdä treffeillä ? Treffimaisteri listaa ideoita treffeille, jotta homma ei mene aivan kiusalliseksi hiljaisuudeksi.

Tai oletko jo parisuhteessa ja pitäisi saada suhteeseen kipinää lähtemällä treffeille? Näitä asioita voitte tehdä treffeillä. Kannattaa käyttää luovuutta kun mietit mitä treffeillä voisi tehdä. Tässä on muutamia asioita, jotka ovat arkisia, pienen budjetin asioita, joiden aikana voitte tutustua toisiinne ja samalla tehdä jotain yhdessä. Joskus tuli deiteillä käytyä ihan vaan lenkillä, keilaamassa, kahvilla, ihan yksinkertasia juttuja.


Leffaa en suosittele, ei pysty keskusteleen. Toisaalta Jenkku on oikeassa,että ei tarvi aina olla mitään erikoista,mutta onhan se kiva alkuvaiheessa jotain arkista kummempaa tehdä ,koska nyt arjen keskellä on kiva muistella mitä kaikkea on tehty yhdessä ja jo pelkästään siitä saa lisä pontta arkeen ;) Jos olemme kaksin käyty jossain,jossa nyt sitten myöhemmin käyty poika.

Millaisia asioita haluaisitte tehdä päivästä toiseen? Mitä olisivat unelmatyönne? Mikä on mieleenpainuvin työhön liittyvä sattumus elämänne ajalta? Jos viittaat ettei me olla aiheen sisällä, niin ollaan kyllä.


Lue taaksepäin niin ollaan keskusteltu muun muassa siitä mitä tehdä treffeillä ja seksitreffeillä jotta saa pillua. Paskaa tämä tosiaan on ja pyydän anteeksi että tää meni tähän. Täältä pitää kysyä neuvoa mitä tekisi tytön kanssa.


Miten sä urvelo olet sen tytön saanut jonka kanssa et osaa tehä mitään ilman että netistä pitää hakee käyttöohje mitä sen tytön kanssa tehhään. Kun oot noin urvelo palauta se pikimmiten sinne mistä sen löysitkin. Vinkit mitä tehdä treffeillä (jopa niillä ensimmäisillä) Unohda perinteiset ravintolailalliset ja leffassa käymiset.


Tässä sinulle loistava lista treffi-ideoista, jotka sopivat niin ensimmäisille treffeille kuin myöhempäänkin vaiheeseen. Juha Immonen kertoo mitä ei kannata tehdä treffeillä ! Missä tavata ja mitä tehdä , on erittäin tärkeä tekijä, kun suunnittelet ensimmäinen päivä. Yritä löytää paikka tai toimintaa, joka on kunnossa sekä sinulle ja henkilö olet menossa tapaamaan. Ensimmäinen päivä on ratkaiseva seuraavista vaiheista - niin se olisi täydellinen!


Simon, on koonnut listan aktiviteeteistä ystävänpäivään.

Joukosta löytyy romanttisia yllätyksiä sekä vauhdikkaampaa tekemistä. Näillä treffivinkeillä ystävänpäivä ei voi mennä pieleen, ja mikä parasta saat ostettua nämä kaikki elämyslahjat kaupastamme. Ravintola poissuljettu, koska rahatilanne on kehno ja siinä tulee mielestäni vähän kiusallisia hetkiä. Jomman kumman kotonahan voisi kyllä tavata. Ekat treffit, mihin ja mitä tehdä?


Treffeillä - Suomitreffit mitä tehdä. Kertokaa mitä olette tehneet toisilla Toiset treffit jäi siis vain Mielestäni. Ensimmäisillä, toisilla ja kolmansillakin treffeillä kannattaa tehdä jotain molempia osapuolia kiinnostavaa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg