tisdag 29 januari 2019

Kanalplast uterum

Stort utbud av plasttak. Helisolerade och underhållsfria uterum. Beskriv vad som ska göras och få anbud från seriösa lokala byggare. Med ett tak av kanalplast får du ett ljust och luftigt uterum.


Tack vare de goda isoleregenskaperna hos kanalplast behåller uterummet värmen.

Hur mycket beror förstås på kanalplasttakets tjocklek. Ju bättre isolering du har i taket, desto längre säsong får du. Halle Isolux kanalplasttak levereras i standardlängder upp till meter och är försedda med ett UV-beständigt skydd. Skivorna är tillverkade av polykarbonat, ett starkt och slagtåligt material som håller för hårda påfrestningar och har ett skyddande UV-ytskikt.


Taket är av opalvit dvs. Takplattorna finns i olika tjocklekar från till mm, med olika isolerande egenskaper. Kanalplasten går att kapa på bredd och längd.

Det vill säga att den är opalvit, och därför har lite vit färg i sig, som skärmar av solen. Jo tjockare kanalplasten är, desto bättre ljud- och isoleringsförmåga har den. Vi skapar inglasade uterum för ditt hem samt glasar in verandor och uteplatser som passar året runt! Vi arbetar med färdiga lösningar redo att sättas upp, inte byggsatser som kräver förarbete. De kompletta uterummen består av en stomme av limträ eller aluminium och tak av kanalplast eller glas.


Vi har även prisvärda tak i kanalplast som släpper igenom ljus. Hos oss hittar du material som låter dig genomföra ditt projekt smidigt och enkelt och som leder till ett riktigt bra resultat. Anpassa alltid takets U-värde utifrån önskemål på isoleringsförmåga. Skånska Byggvaror har allt för uterummet.


Söker du uterumstak i plast? Välj din kanalplast i fyra tjocklekar för olika årstider och tre olika färgval beroende på tjocklek. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Det är starkt och tåligt och ger ett mjukt filtrerat ljusinsläpp utan skarpa reflexer.


Idag har vi ett av Sveriges största sortiment av trapets- och sinusformade plastskivor till din altan, uterum likväl lösningar för kommersiella byggnader. I kombination med detta har vi ett stort sortiment av kanalplast som med våra profilsystem ger kompletta taklösningar för altaner, uterum samt även industriella byggnader.

Ett altantak i kanalplast optimerar funktionen av din uteplats och gör att du kan utnyttja den fler dagar av altansäsongen. Vilka fördelar får jag med ett altantak i kanalplast ? Den stora fördelen med att välja ett plasttak till sitt uterum jämfört med tygmarkiser eller tak i metall eller trä, är ju framför allt ljusgenomsläppningen. De finns i tjocklekar från till mm och det gör att det alltid finns en dimension som passar för det du vill bygga, oavsett om du tänkt dig ett enkelt tak över terrassen, ett välisolerat uterum för användning året om, ett prunkande orangeri eller en vacker vinterträdgård. Ett uterum ska vara den naturliga samlingsplatsen för familjen och dina vänner under såväl en mysig fika eller rolig fest. Uterummet ska ha en hög funktionalitet och miljön ska vara ett andrum för själen.


Allt fler väljer att resa mindre och satsar på att höja livskvaliteten här hemma istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg