tisdag 8 januari 2019

Storytel app dator

Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få. Starta din provperiod idag! Störst på återanvänd IT. Inrego är marknadsledande inom återanvändning. Stort utbud av Dator till bra pris.


Se alla erbjudanden och köp nu! Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag!


Storytel är Sveriges största ljudbokstjänst med obegränsad lyssning. Med Storytel får du ett helt bibliotek, från de hetaste nyheterna till de gamla klassikerna. Registera dig på Storytel. Storytel erbjuder tusentals ljudböcker och e-böcker, enkelt, i din mobil.


Storytel app dator

Lyssna och läs obegränsat för 1kr per månad. Prova fritt i dagar! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Kan inte ladda ner storytel - app på datorn Har försökt att ladda ner storytel på min datorn , enligt anvisningen på Storytels hemsida. Vad jag vet har jag de systemkrav som krävs (Windows 10).


Try Storytel for free, and start discovering great stories. If you enjoy it, let your monthly subscription renew automatically – you can cancel easily, anytime you want. Om du upplever problem med Storytel via datorn kan det bero på olika saker. Nedan finns ett antal tips du kan använda om du vill felsöka tjänsten. Se till att Java är installerat och uppdaterat på din dator.


Vad många däremot inte tänker på är att Storytel även har e-böcker, alltså helt vanliga böcker som du läser på skärm. Hämta appar av Storytel AB, inklusive Stories by Storytel. Storytel Reader läsplatta - Med Storytel Reader och ett Storytel -abonnemang får du över 120. Storytel Dox är reportage, artiklar och intervjuer som ljudbok.


Längden på dessa är ofta kortare än en vanlig ljudbok, mellan minuter och några timmar. På Storytel kan du ta del av ljudböckerna på en vanlig dator om du har en PC med Windows eller 10. Du som vill intervjua mig är välkommen att kontakta mig på eva(at)evarosengren. Vill du ha recensionsexemplar av någon av mina böcker, mejla marie(at)belletristpublishing. Lyckligtvis finns det ett par aktörer som erbjuder koncept liknande de populära musikströmningstjänsterna, fast med ljudböcker.


Storytel app dator

Allt du behöver göra är att ladda ned en app och registrera dig. Sedan har du ett helt bibliotek direkt i din mobil, med allt från självbiografier och deckare till klassiska romaner och barnböcker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg