torsdag 17 januari 2019

Ditt år på spotify

Ditt år på spotify

Alla har haft ett unikt år på Spotify. Ett årtionde har kommit till ända. Efter man anslutit sig till tjänsten med sitt Spotify -konto så får man bland annat statistik över vilka musikgenrer man har lyssnat på mest, vilka artister man lyssnat mest på , var artisterna man lyssnat på kommer från (endast för premiumabonnemang) hur mycket man har lyssnat på Spotify och lite annan statistik som kanske kan vara.


Listen to Mitt år i musik now. Spotify Upptäck ny musik med smarta funktionen Hand upp alla som känner igen följande scenario: du köper en ny pryl, struntar i att läsa instruktionsboken, börjar använda prylen och upptäcker smarta funktioner först flera år senare (när någon vän visar dig). Precis som tidigare år ger Spotify dig en grafisk och lekfull sammanfattning av ditt musikår.


Bland annat får du se hur många minuter du har lyssnat under året , hur många olika låtar du har lyssnat på och hur många du har skippat. Du behöver inte registrera din student-e-postadress på ditt Spotify -konto. Du kan inte betala för Premium Student via mobilfakturering eller med ett annat företag. Om du redan betalar på det sättet måste du först avbryta och vänta på att din nuvarande Premium-plan avslutas.


Ditt år på spotify

Kolla in dina favoriter bland artister, låtar, genrer och mer. Spotify summerar även vilka podcasts du har lyssnat mest på och du får även en färdiggjord topplista med dom 1mest spelade låtarna från ditt konto. Under året har den svenska musikstreamingjätten haft drygt 2miljoner lyssnare runt om i världen – hela miljoner fler än föregående år. Globalt toppar Post Malone vars låtar streamats blygsamma, ehum, miljarder gånger.


I dagarna släppte Spotify sajten Year in Music, där musiktjänstens användare kan se vilken musik och vilka artister de har lyssnat på mest under året. Spotify sammanställt statistik över hur just du har använt tjänsten. Allt du behöver göra är att registrera dig på hemsidan och ladda ned en app till din mobil. Om du inte är säker på om Spotify är något för dig kan du alltid prova på Spotify Free, en gratisprenumeration som ger tillgång till musik, men inte lika många funktioner som Spotify Premium. Fyll hörlurarna med dina favoritlåtar redan idag!


Hur att hitta vänner på Spotify Steg Till att börja med logga in till ditt Spotify -konto och klicka på alternativet Följ. Steg Nu, klicka på Sök rutan given på den övre vänstra sidan och typ i den person du vill hitta och tryck på. Namnet ger en ganska klar bild av vad det handlar om. Knogjärn” och även första fullängdaren ”Våldet i ditt paradis”. Fly för ditt liv” som fick bra mycket positiva reaktioner och bra spridning i sociala medier.


Spotify har som tradition att ge oss den ocensurerade sanningen om musiken vi lyssnat på under året. I år passar man även på att fira det faktum att årtiondet snart är slut genom att presentera en passande spellista curaterad baserat på vad du lyssnat på under din tid på tjänsten. Visst är det socialt beundransvärt av Spotify att de anställer personer som är s. Här kan du se allt ifrån vilken dag som är din favoritdag att lyssna på och hur många minuter du totalt har lyssnat på Spotify under året till hur många låtar du har lyssnat på under året och mycket mer! Sedan kan du trycka på alternativet Se alla på den nedre högra sidan av detta avsnitt och bläddra igenom alla spellistor som innehåller ditt sökord.


Ditt år på spotify

Sök efter spellistor med avsnittet Vad är nytt Om du gå till avsnittet Vad är nytt, det öppnar upp en lista över alla objekt som är nya på Spotify , inklusive spellistor. Landet som har registrerats på ditt PayPal-konto måste matcha landet som har angetts för ditt Spotify -konto så att allt ska fungera som det ska. Där visas vilka dina fem mest lyssnade artister varit under året med respektives mest populära låt (inte nödvändigtvis din favorit). Gå in på den här länken och klicka sedan på ”Visa på Spotify ” så kommer du till samtliga spellistor, inklusive din personliga spellista för året som gått.


Du kan också se vilka dina mest lyssnade album respektive låtar varit genom att scrolla nedåt, med mera. Jag tycker det var riktigt kul att se en uppställning över vad man lyssnat mest på via Spotify. Nu finns det ingen anledning för en familj att dela på ett premiumabonnemang.


Anslut upp till fyra fem medlemmar och spara massor med pengar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg