onsdag 30 januari 2019

Phuun thai karlsgatan

Phuun thai karlsgatan

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Veckans lunch serveras Måndag – Fredag: 11:– 15:inkl.


Kyckling i panaengcurry , kokosmjölk och potatis. Stekta breda nudlar i svart soyabönsås med biff , broccoli och ägg. Just nu finns våra restauranger på tre ställen runt om i Helsingborg, besöka gärna våra restauranger som finns på Hamntorget, Heden och på Västra Berga.


Restaurangen är just nu offline och kan ej ta emot onlinebeställningar. Reviews Good food but slooooow take away. Sections of this page. Biff med chili, vitlök och salladslök.


Phuun thai karlsgatan

Fläsk med stekt ris och grönsaker. Letar du efter veckans lunch i Helsingborg? Restaurang Helsingborg har samlat alla stadens restauranger på en plattform för att göra det enklare för dig. Jag och min familj (från thailand) va och käka hos er. Betyg: Vi åt här sept-1 maten smakade bra, de rätter vi i sällskapet åt, jag åt massaman, den kunde varit lite starkare.


Dock lite dyra priser än hemma i. För oss betyder kvalité allt. Phuun Thai , Hamntorget Helsingborg. Värderingen för atmosfär är dock lägre med ett medelvärde på 3. Thailändska restauranger i Helsingborg, Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Helsingborg och sök efter kök, pris, plats och så vidare. Välkommen till Restaurang Thai Corner.


En del av Thailand mitt i Helsingborg. Vi erbjuder vällagade thailändska rätter i en trivsam miljö. Hjärligt välkomna och upplev den thailändska maten som den smakar i Thailand! Thaimat Helsingborg - lunch, snabbmat, thaimat, restaurang - företag, adresser, telefonnummer. Enkel Thai med bra priser och genuina smaker.


Enbart fina råvaror utan kompromisser. Beställde en Lab gai (som inte fanns på menyn) som är den bästa jag ätit utanför Thailand. En längtan tillbaka till Thailand för den nyss hemkomne resenären eller kanske en försiktig försmak för den blivande. Mycket mat och välkomnande stämning, trots lite slapp service där huvudsysslan för serveringspersonalen verkade vara att titta på tv. Hjärtligt välkomna och upplev den thailändska maten som om det vore Thailand!


Läs mer om om vad som krävs för att denna lunchmeny ska läsas in. Thai Helsingborg - lunch, snabbmat, thaimat, restaurang - företag, adresser, telefonnummer. Karta över Alegatan, Bjuvs kommun. Katalog över tjänster nära Alegatan: butiker, restauranger, fritids- och idrottsanläggningar, sjukhus, bensinstationer och.


Alla har vi olika smakpreferenser, men en sak som vi är mycket måna om är att våra gäster ska få uppleva de.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg