måndag 28 januari 2019

Hävräcke vägg

Mycket stabilt med tre olika handtag för maximal träningseffekt. Vår Pull Up bar kan du belasta med max 1kg användarvikt. Snabb leverans och öppet köp i dagar.


Hävräcket kan monteras på vägg eller. Galvaniserade ytagör att den kan hänga ute i väder och vind.

Ett kraftigt hävräcke med mycket. Här har vi samlat alla pull-up och chin-up bars för dig som vill ta dina pull-up och chins till nästa nivå. Det finns allt ifrån väggmonterade till takmonterade.


Skruvar medföljer- st för betong samt st för att fästa stången i önskat läge. Jämför pris på Kampsport och fitness från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra. Detta är ett stabilt och bra dimensionerat chinsräcke.


Chinsräcket kan fästas både i vägg och tak.

Standard ramfärg: svart Vänligen kontakta oss för prisförfrågan eller större offertförslag. Beställ DIPSRÄCKE FÖR VÄGG online till förmånligt pris. Enkel och säker infästning för vägg och takmontering.


Räcket är obehandlad för bästa grepp. Ett professionellt chinsräcke med rak, genomgående stång som enkelt kan justeras för önskad placering på väggen. Kraftfulla handtag till chinups för montering på vägg utomhus. Ett annat sätt att sätta upp en chinsstång eller ett chinsräcke är att fästa det i väggen med skruvar och beslag. Detta blir en väldigt fast och stabil installation som står pall för mycket vikt och belastning under lång tid.


Därför rekommenderas det för dig som vill träna chins mycket och ofta. Det viktiga här är snarare vad din vägg klarar av än hur mycket pull-up-stången klarar. Bara att hänga är ett bra tips och det för att sträcka ut och få bättre hållning men även att träna chins med viktbälte är en stark rekommendation för att fortsätta utveckla styrkan.


Tänk på detta när du skall köpa en pull-up bar. Smidig och säker infästning för vägg och takmontering. Stången kan levereras med. Vitlackerat stativ och kromad stång.


Hållare som kan justeras i bredd efter eget önskemål.

Vägg eller takmonteras. Mått: LxBxH 158x41xcm. Max användarvikt: 1kg. Fästs med skruvar i väggen. Expert på kampsport, kosttillskott och träning.


Handla prisvärda träningsprodukter online med fri frakt och retur eller besök någon av våra fysiska butiker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg