onsdag 16 januari 2019

Väggfäste projektor

Se alla erbjudanden och köp nu! Det naturliga sättet att handla hemelektronik. Dustin har bra priser och riktigt snabb leverans. Projektor - väggfäste.


Väggfäste projektor

Jag godkänner att få kommersiell information. Möjligheten för vägg- eller takmontering, rikliga inställningsmöjligheter och enkel installation möjliggör en optimal placering och anpassning till ditt rum och dess ljusförhållanden - oavsett om det är ett konferensrum eller vardagsrum. Tak- och väggfäste för projektor Universalfästet iiglo projektortakfäste iiPM1är ett robust stålfäste som kan hålla de flesta projektorer på upp till kg. Den justerbara vinkeln uppfyller en mängd olika behov för kort projektion med installation på väggen eller i taket. Kanske söker du en väska att förvara din projektor i? Vad det än är så kommer du att hitta det här.


Visst kan du ställa projektorn på ett bord och vara nöj särskilt om det är så att den ska flyttas mellan olika platser. Utrymmet bakom TV:n kan ställas in till antingen eller mm. Short Throw- projektorer. Detta är specialprojektorer som går att montera mycket närmare duken än vad vanliga projektorer klarar av. De flesta modeller i denna kategori är framtagna för att fungera bra i konferensrum och klassrum men det finns även ett fåtal som passar för filmrummet.


Väggfäste projektor

En tjusning med hembio och hifi är att man kan kompinera sina egna system. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få kr i rabatt! Köp marknadens bästa tillbehör för hembio och hifi hos Hembiobutiken.


Smidigt och högkvalitativt väggfäste för montering av din projektor. Detta projektorfäste kan bära en projektor med en vikt på upp till kg och har utmärkta justeringsmöjligheter. Väggstativet har justerbar höjd för projektorn , justerbart avstånd från väggen och 3graders rotation.


Förutom att vara påläst och ha något intressant att presentera, så är det viktigt att ha en bra projektor som gör presentationen rättvisa. Denna modellen inkluderar dual-touch pennor och väggfäste. Denna produkt har dessvärre utgått och finns inte kvar i vårt sortiment. Vivanco fast väggfäste för - TV med minimalt väggavstånd och en maxvikt kg. Våra väggfäste för TV och armar och stativ för bildskärmar och projektorer kommer i huvudsak från Goobay och Startech.


Bästa bilden får du med en hembio projektor. Inget kan mäta sig i storlek och biokänsla. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt.


Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Fästet är enkelt att montera och du kan snabbt och lätt fästa projektorn på önskad plats. Dessutom sparar du plats på skrivbordet så att det går lättare att hålla ordning.


Lars Bengtsson är en av Sveriges ledande butiker inom ljud och bild. Vi strävar efter att alltid ha samma pris i butik som på nätet, för att du som kund ska. Kan lutas -15° till 15° och roteras 360°.


Längsta avstånd mellan skruvhålen i projektorn (diagonalt): 310mm. Väggfäste för projektor , max kilos belastning. Jag vill helst inte borra i taket, så jag funderade på att kanske skaffa ett väggfäste , dvs ett fäste som har en arm som sticker ut där man kan hänga upp projektorn. Har inte orkat ta tag i att få upp projektorn sen flytten men tänkte att det får vara dags nu.


Det går tyvärr inte att fästa i taket denna gången så undrar om någon kan rekommendera ett bra väggfäste som är stabilt, gärna med arm så man kan få ut projektorn en bit (M) från väggen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg