tisdag 8 januari 2019

Hbo nordic flera enheter samtidigt

Hitta den bästa VPN-tjänsten för HBO utomlands. Se svensk TV inom min. En kombination av användarvänligt gränssnitt och en meny som är visuellt attraktiv. Har du svårt att välja rätt streamingtjänst för film och tv? Testfakta har testat de fem största leverantörerna och jämfört bildkvalitet, utbud.


Hbo nordic flera enheter samtidigt

Välkommen in på hbonordic. Vi kan som mest ha fem registrerade enheter på ett C More-konto och streama på två olika platser samtidigt. När vi nått max antal enheter finns det inget smidigt sätt att byta de registrerade enheterna , utan vi måste kontakta C Mores kundtjänst.


Hos Netflix är det betydligt luddigare. De skriver att användaren bör behålla kontrollen över alla de enheter som är knutna till kontot samt inte avslöja lösenordet för någon. AI-teknik har kommit att revolutionera vår tillvaro. Nu appliceras den på ett nytt område: streamingtjänster. På CES-mässan för ny teknik i Las Vegas lanserades nyheten om AI som ska ta sig an delade konton på streamingtjänster som Netflix, HBO och Amazon.


Bakom uppfinningen står Synamedia. Om appen har inställningar har HBO gömt dem väl – vi hittar inga konfigurationsmöjligheter alls. Du kan ha upp till olika enheter kopplade till ditt HBO -abonnemang och titta på två streams samtidigt från samma konto.


Men det beror även delvis på att det inte finns någon ordentligt bra lösning för flera personer att dela på samma konto och att tjänsten då lätt blir rörig. HBO är en betaltjänst på nätet. HBO Nordic – unik streamingtjänst på den nordiska marknaden.


Samma scenario fast istället för samtal så öppnar jag webbläsaren eller svara på nåt meddelande. Går detta att göra samtidigt som jag streamar? Hur fungerar det med flera enheter , går det att ansluta t. ChromeCast så att frugan enkelt kan titta utan att jag är hemma med min mobil? Det kostar kronor i månaden, då kan du enbart streama på en enhet i taget.


För 1kronor i månaden kan två enheter användas samtidigt och dessutom i hd-upplösning. Dyraste premiumabonnemanget kostar 1kronor, då kan vi vara inloggade på fyra enheter samtidigt och se material i ultra-hd och 4k. Delvis beror detta på att även om man kan ha fem enheter registrerade samtidigt så är det endast på två stycken av dem som man kan streama samtidigt. Netflix har nu slängt in en funktion som löser detta problem illa kvickt genom att låta dig logga ut från samtliga enheter i ett svep.


För att komma åt denna funktion behöver ni bara hoppa in på Netflix via app eller webbläsare och klicka er fram till kontoinställningar. Om du delar ditt Netflix-konto med vänner eller familjemedlemmar kan det hända att de använder Netflix när du försöker titta på en film eller tv-serie. Antalet användare som kan streama samtidigt beror på ditt Netflix-abonnemang. HBO erbjuder alla säsonger av serier i världsklass och ett brett utbud av filmer, dokumentärer, komedispecialer och underhållning för barn. HBO ger dig tillgång till de senaste avsnitten samtidigt som de har världspremiär.


En VPN-tjänst kostar från $(~kr) per månad och låter dig komma åt blockerat innehåll från många olika länder, samtidigt som din internetanslutning krypteras och döljer din trafik från utomstående. Netflix erbjuder tre streamingabonnemang för att tillgodose dina behov. Vilket abonnemang du väljer avgör hur många enheter som samtidigt kan streama från Netflix. Oavsett vilket abonnemang du väljer kan du installera Netflix-appen på hur många enheter du vill och titta på hur många serier och filmer du vill när du vill, var du vill.


HBO kan du också få för kronor i månaden, men då måste du låsa ditt abonnemang på ett år. Om du vill ha månadsvis kostar det 1kronor i månaden. Innehåll Netflix har några mycket bra egenproducerade serier som “Orange is the new Black” och “House of Cards” som fått flera fina utmärkelser.


Siden da er der kommet flere serier til, og prismodellen er blevet justeret et par gange.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg