måndag 28 januari 2019

Nya filmer 2016 dvd

Största utbud av DVD-filmer. Köp före - så skickar vi samma dag. Disney Pixar Klassiker - Toy Story 4. Svenska röster Jan Mybran Fredrik Dolk, Robert Gustafsson, Kodjo Akolor,. Fördjupa dig också i Studio S titlar.


Vad vi tror om filmen : Fifty Shades Freed verkar ha mer bett i sig, med fokus på en mer thrillerdriven handling, snarare än sex.

Nästa kommer den nya filmen , vilket blir den tredje i filmserien. Förhoppningsvis bärs historien bättre än i Fifty Shades Darker som Filmtopps recensent Rasmus Thorstensson gav ett ledset öga. Vår 10-i-topp blev en salig blandning av Wall Street-satir, ungdomsfantasy, Andra världskriget-drama, stillsam skräck, noir-thriller och feelgood-komedi och science fiction. Denis Villeneuve fortsätter att leverera storslagna filmer som är en fröjd både för ögat och hjärnan. Uppföljaren till ”Blade Runner” är årets snyggaste science fiction, som både hedrar Ridley Scotts vision och tar den till nya höjder.


Det nya manuset tar emellertid höjd för trumpismen: klimatet har havererat och allt som är blött i naturen – havet, regnet, snön – är giftigt. Sök i vårt breda sortiment. Bra priser och snabb leverans.

DVD - Nyheter - Film online på CDON. When a great deal means a great deal! Gigantiskt utbud av film och TV-serier på Blu-ray och DVD. Nedan hittar du massor av tips på nya bra filmer.


Jeff Nichols (Mud) nya film är ett drama med sci-fi-underton, om en 8-årig pojke med speciella förmågor. När regeringen vill få tag i pojken tvingas han fly med sin pappa. Sevärd rollista med Joel Edgerton, Adam Driver, Kirsten Dunst och Michael Shannon. Listan kommer att uppdateras med jämna mellanrum för att du alltid ska få de senaste filmtipsen! COM erbjuder ett stort urval svenska filmer till låga priser.


Välj bland nya och gamla favoriter. Boka dina filmer hos CDON. Vi erbjuder låga priser, snabba leveranser och bra service. Simba dyrkar sin far, Kung Mufasa, och är stolt över sitt kungliga arv.


Se de mest populära svenska filmerna och TV-serierna på Blu-ray och DVD. Köp storsäljarna direkt på nätet till bra priser och snabb leverans. Den nya filmen handlar om människor som är på väg, svenskar mot varmare breddgrader och folk från andra länder till Sverige.


Fick tag på en skivors DVD som heter Vilda Västen och är en timmars dokumentärserie om hur Västern koloniserades och hur indianderna trängdes ut.

Måste säga att den var mycket bra och som jag tycker historiskt riktig. Producentern är Ken Burns och fick tag på den på Media Market. Inga produkter hittades. Filmen Vilddjuren å andra sidan producerades av C.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg