torsdag 31 januari 2019

Krönikor

Dagens krönikor från egna och externa skribenter. Tack för din beställning! Du är nu inloggad på Dagen. Läs alla krönikor av Maria Brander.


Skottlossning i Göteborg – misstänkt mordförsök.

Nu har bedragarna slagit till. Här samlar vi krönikor skrivna av forskare vid Uppsala universitet. De delar med sig både av expertkunskap och personliga reflektioner, med koppling till viktiga samhällsfrågor och aktuella händelser. Mänskligheten har löst betydligt större problem än gängvåldet. En gammal tidningsartikel om en liten pojke som har slängts ut ur skolan.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi. Våra senaste lokala krönikor. Sveriges största sajt för mamas, med allt du behöver veta om graviditet, förlossning och allt som gör ditt mamaliv enklare – just nu!

Dagens Samhälle skriver om politik, ekonomi och offentliga affärer och vänder sig till beslutsfattarna på den offentliga marknaden. Tidningen Dagens Samhälle. Du får gärna sprida dem vidare så. Du kan även följa olika ämnen, skribenter och nyhetsbrev. En dagstidning uppmanar sina läsare att skicka in krönikor som behandlar relationer mellan föräldrar och ungdomar.


Du bestämmer dig för att bidra. En krönika är en personligt hållen text om något aktuellt ämne som kan intressera många. Jan-Olof Johansson skriver krönikor var tredje tisdag. Vi bjuder in forskare, författare, journalister, beslutsfattare och andra som möter forskning i sin vardag att skriva en krönika. Läs deras personliga bilder av forskarvärlden!


Vill du ha det senaste från Curie varje vecka? Träffsäkra, knivskarpa och berörande krönikor från Nyheter24:s vassaste skribenter. Läs en krönika som inte lämnar dig oberö. Det kalla krig som varat sedan det andra världskriget fick nu en period av. Hon känner inte hur gott jorden doftar.


Krönikor Musik Film Konst Litteratur Scen.

Hon sätter sig inte ner när knäna säger ifrån. Nej, för hon har fullt upp med att jobba ihjäl sig. I varje nummer av Publikt medverkar en gästkrönikör. Här hittar du de krönikor som publicerats, med de senaste först. Också chefredaktören skriver krönikor.


Hos Travnet hittar du intressanta krönikor om det som händer i travvärlden. Språktidningens redaktör ber mig skynda på med krönikan. En äldre dam säger vänligt att hon uppskattar mina språkkåserier.


Döttrarna i tjugoårsåldern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg