torsdag 10 januari 2019

Dexter trelleborg log in

Välj det bästa vandrarhemmet för dig från vårt stora urval online på internet! Hitta det perfekta boendet för dig. Boka snabbt och enkelt på nätet! Jämför olika hostels i Berlin.


Stort urval av hostels i London.

Ni måste ha ett medborgarkonto i Dexter. Information om hur ni ansöker om ett medborgarkonto finns i dokumentet Ansökan om medborgarkonto. Välkommen till Dexter. Du har nu kommit till välkomstsidan för Dexter. När du inte har loggat in med användarnamn och lösenor får du allmän information från kommunen om Dexter.


Motala kommun har elevsystem för närvarorapportering, individuella studieplaner och betyg med mera. Inom grundskolan, särskolan och gymnasiet heter systemet IST Administration.

Inom Komvux och Svenska för invandrare (SFI) heter systemet Dexter. Här hittar du länkar till sidor där du som vårdnadshavare eller elev kan logga in. På startsidan väljer du det barn som du ska lägga schema för. Dexter ger möjlighet till kontakt mellan dig och skolan. Manual för medborgarkonto i Dexter (pdf, MB) Vårdnadshavare till barn över år.


Du som vårdnadshavare har rätt till ett medborgarkonto fram till dess att ditt barn fyller år. Den dagen förlorar du automatiskt din behörighet i Dexter. Du som redan har ett konto till Dexter behöver göra en kontoansökan i vårt nya ansökningssystem. Grundskola Via inloggning kan du nå tjänster som frånvaro, (om din skola hanterar den digitalt) mm, dock ej göra en ledighetsansökan.


Ansökan om plats i förskola eller pedagogisk omsorg brukar göras direkt via vårt system SAITS på webben. Du som är folkbokförd i Heby, Knivsta, Tierp, Uppsala eller Östhammars kommun söker genom Antagning gymnasieskola Uppsala. Gymnasievalet pågår mellan januari. Instruktion för användning av Dexter.


Självservice På självservice kan du som är privatperson, företagare eller som representerar en förening, komma i kontakt med kommunen och utföra dina ärenden via e-tjänster och blanketter. Rökning är ofta den första substansen som unga debuterar med. Kampanjen Tobaksfri skoltid vill uppnå rökfria skolgårdar och en tobaksfri skoltid.

I första hand ska du använda e-tjänsterna. Här kan du se det utbud av fritidshem och skolor som finns i kommunen. Dexter är Västerviks kommuns webblösning för: Grundskola. Itslearning och Dexter. Du kan också logga in som.


I Kramfors kommun har vi itslearning som lärplattform i all grundskole- och gymnasieutbildning. Frånvaroanmälan via appen Dexter fungerar likadant för både grundskola och gymnasieskola. I dokumentet längst ner på sidan finns instruktion för de olika sätten att göra frånvaroanmälan.


Vklass är en skolplattform för elever, lärare föräldrar och skolledning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg