fredag 11 januari 2019

Lyxig helgmiddag

Festmiddag till helgens stora bjudning eller en festlig middag för två? Hos oss hittar du goda recept i alla olika svårighetsgrader. Recept på lyxig och enkel helgmiddag.


Njut av en lyxig trerätters som går snabbt att göra och som innehåller få ingredienser. Här hittar du de lyxiga recepten som serveras när det är något extra som ska firas, kanske födelsedag eller nyårsafton.

Vad består en typiskt helgmiddag av? Enligt en undersökning är det biff, kyckling eller tacos som oftast hamnar på våra tallrikar. Skalchips - Enkelt, gott och klimatvänligt. Här hittar du massor av snabba och enkla recept på härliga helgmenyer och trerätters middagar.


Helgmat får gärna vara lite extra god och lyxig. Lyxiga tacos till fredagsmyset. Det är lustigt hur riktigt goda recept till fredagtacosen oftast blir lite längre.

Jag minns inte exakt var jag fick inspirationen till denna goding, men jag har för mig att jag och sambon såg en bild på instagram med trasat kött och tänkte att det såg rackarns gott ut. Sätt lite guldkant på din helgmiddag eller lyxa till festmiddagen! Oavsett om det är vardag, helg eller fest kan man enkelt laga något festligt. Här hittar du goda recept som är perfekta när du ska bjuda in vännerna, laga mat till svärföräldrarna eller arrangera en fin lördagsmiddag, såväl som nyårsmiddag – helt enkelt recept som passar till helg och fest. Ekar det tomt i plånboken?


Ingen fara – god mat går att fixa ändå. Här är några av våra billiga, lyxiga och goda favoriter. Hoppas det faller dig. Med lite finare råvaror och våra inspirerande recept kan du bjuda in vännerna på en härlig och extra god helgmiddag.


Sök på ingrediens eller recept Sök. För två helger sedan bjöd vi hem goda vänner på middag, självklart gjorde vi mat som vi aldrig lagat förut,. Hitta dina favoritrecept och laga en lyxig måltid! Helgmiddag - Bjud på något riktigt gott! Om du har svårt att hitta inspiration till middagen så finns här recept på enkel helgmat.


Gott, snabbt och enkelt.

En riktigt lyxig helgmiddag med mör hjortinnerfilé. Hjorten serveras med västerbottenskroketter, rödvinsreducering, kantarellsås, fritterad svartkål och syrade. Att äta löjromspizza har blivit en tren så jag var tvungen att testa och JAAAA, det är riktigt gott! Jag älskar löjrom och tycker att det ger en lyxig känsla.


Ett glas bubbel till det här så är kvällen räddad. Den här rätten lagar vi flera gånger i månaden. Den är perfekt för en snabb men lyxig helgmiddag ! Man kan även strunta i salamin till rätten och servera ett fat med charkuterier till istället!


Petra Pettersson, matredaktör. Klart på en timme – lyxig fredagsmiddag med grillad lammfilé. Vi inleder helgen med grillad lammfilé med kryddpasta och saffransgul bulgur.


Till dessert mjölkchokladkräm med bär och en nypa lakrits. Men först en syrlig drink från Peru. Lite pasta till festen eller rent utav en pastafest?


Möjligheterna är många när du tar del av alla våra goda och smakfulla recept på pasta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg