onsdag 30 januari 2019

Kontrollera mailadress

Ibland behöver du säkert kontrollera huruvida en e-postadress finns eller inte, och då kommer Verify Email Address väl till hands. Så verifierar du en e-postadress. Det finns ett par olika metoder att ta till för att kontrollera om en e-postadress verkligen är vad den utger sig för att vara. Kontrollera om dina data läcker ut på Internet.


Miljontals hackade e-postadresser, domäner och lösenord i Sverige är helt öppna på nätet. Kan man på någon sida kolla om en mailadress finns utan att man behöver maila adressen ifråga?

Om din mailadress har blivit ”spoofad” som oftast är den troligaste orsaken, betyder det helt enkelt att någon skickar mail och anger en falsk mailadress som avsändare och med falsk menas det här att någon annan än dig. Flera handläggare eller assistenter kan arbeta med ett ärende till en början. Deras arbete innebär till exempel att samla in information, kontrollera inkomna dokument och göra vissa rutinkontroller med andra myndigheter.


Den insamlade informationen används sedan som underlag för den handläggare som ska utreda och fatta beslut om ansökan. För att kontrollera ett epostkonto behöver man ha tillgång till lösenordet för epostkontot i fråga. Omkring tio miljoner svenska konton med lösenord ligger ute på nätet, helt fria för nedladdning.


Nu kan du enkelt kontrollera om ditt konto är drabbat. Du kan ringa dygnet runt.

Welcome to MailTester. Here you can enter an e-mail address to verify if it exists of if there are problems with it. A series of checks will be performed on the e-mail address but no actual e-mail is sent.


Jag hoppas att denna information varit till hjälp, om du har ytterligare frågor eller problemet kvarstår tveka inte att kontakta oss igen! Det är enkelt att registrera ett eget domännamn! I den här guiden berättar vi hur du gör. Börja med att kolla om namnet du vill registrera är ledigt.


Behöver du hjälp i ett personligt ärende kontaktar du oss istället via e-post, telefon eller genom att använda Talsvar. Det kan gälla till exempel. Kom igång med din e-post från Telia i datorn, mobilen eller surfplattan. Här kan du hitta serverinställningar och läsa om skillnaden på POP och IMAP.


Om du får meddelandet Det gick inte att hitta information för det kontot. Försök igen tre gånger innan knappen ändras till Avancerat. Klicka på Avancerat och följ anvisningarna i nästa avsnitt för att lägga till kontot. För att själv känna dig säker kan du dels titta på detaljer om avsändaren genom att klicka på Visa detaljer i ditt mailprogram för just detta mailet och dels kontrollera adressen i länken som du blir uppmanad att nyttja för att bekräfta din mailadress. Om du undrar över något gällande ovanstående är det bara att fråga.


Här kan du via ett formulär ställa en fråga till Skatteverket som gäller dig som privatperson eller ditt företag.

Med vårt verktyg kan du enkelt spåra ett IP-nummer och få fram i vilket land samt vilken stad IP-numret finns. Sökningen är helt anonym, vi sparar inga uppgifter. Transportstyrelsens startsida?


Information som inte sparats försvinner om du lämnar tjänsten. Se Lediga domännamn Domänregistrering köpa domännamn se nu domän, registrera domän billigt nu på domanregister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg