torsdag 31 januari 2019

Köpa mailadresser privatpersoner

Behöver du mailadresser till företag för en kampanj? På Leadsson kan du köpa mailadresser till företag, privatpersoner och föreningar. Mailadresser till företag, beslutsfattare och även privatpersoner i många lälnder. E-post marknadsföring ger hög ROI. Köp GDPR kompatibla mailadresser till företag och privatpersoner till över länder direkt på BizWell.


Köpa mailadresser privatpersoner

Gratis kostnadsförslag och antalsberäkning. Köp adresser till privatpersoner online. Med några enkla klick väljer du adressregister utifrån kön, ålder, inkomst, boendetyp mm och ser offert i realtid.


Att köpa mailadresser kan kännas som ett enkelt och effektivt sätt att få nya kunder. I verkligheten är det en onödig kostnad som kan få stora konsekvenser - oavsett om du riktar dig mot företag eller privatpersoner. Våra verifierade, specifika och uppdaterade databaser kombinerar en global räckvidd med lokal expertis. Ovsett om du är ute efter att köpa leads, köpa adresser till företag, köpa adresser till privatpersoner eller köpa mailadresser så tar vi fram din målgrupp med extrem precision. Det innebär att du mycket väl kan köpa en adresslista - men att den inte är användbar eftersom individerna på listan inte gett sitt samtycke till att ta emot e-post från dig.


Email purchased lists Men hur är det med info-adresser, alltså adresser som inte kan kopplas till individer utan bara till företag? Då är vi inne i en gråzon. Undantaget är om det finns en upparbetat kundrelation mellan företaget och personen i fråga. Köpa adresser till privatpersoner.


Uppdaterade register, snabba leveranser till vårt ordinarie låga pris. Här kan ni köpa adresser till privatpersoner med många urvalsmöjligheter, gratis konsultation med en erfaren adressäljare för att ni ska få rätt målgrupp med rätt innehåll till lägsta möjliga pris. Lägg till ortsnamnet när du söker på en privatperson så ökar chansen att du når rätt person. Vem har telefonnumret som ringer hela tiden?


Köpa mailadresser privatpersoner

En privatperson eller kanske en telefonförsäljare? Stockholm Europas telefontätaste stad. Vi levererar adresser till företag och privatpersoner men också adresser till BRF’er, villaägare, skolor och förskolor. Vi på BizWell är specialister på att ta fram och förädla datakällor åt våra kunder. Generella tips Annonsera (gratis) på Köpa.


Privatpersoner går att beställa utifrån en mängd olika sökvariabler och med eller utan kontroller mot NIX-Telefon och NIX-Adress. Det går att beställa uppgifter om t. En länk skickas per e-post när filen är klar för leverans. De personliga inloggningsuppgifterna används inför nedladdning av leveransfilen. Konsumentlagstiftningen gäller inte vid köp mellan privatpersoner. Du har inte samma rättigheter som när du handlar av ett företag.


Den är inte tvingande, vilket betyder att du och säljaren kan komma överens om andra bestämmelser än vad lagen säger. När du köper något av en privatperson gäller köplagen. Ja det finns inga restriktioner eller hinder att köpa från privatpersoner.


Hitta telefonnummer och adresser till företag och privatpersoner. Sök tjänster, produkter, kontaktuppgifter, kartor, vägbeskrivningar och gatuvyer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg