fredag 11 januari 2019

Tätningsmassa tak

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.

Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Lätt att applicera även för den ovana. En enda påstrykning räcker.


Består av asfalt, filler, lösningsmedel och syntetfibrer. Påföres med spackel eller praktisk patron för fogspruta. Takmassa är avsedd för underhåll av äldre asfaltbaserade papptak, för att förlänga livslängden när granulatet börjat lossna.


Alla hus utsätts dygnet runt för vittring genom vädrets växlingar, UV-strålar och skador från mossa och lavar.

Tak - och tätningsmassan från Pattex skapar ett hållbart skyddsskikt på otäta och utsatta ställen samt hindrar fukt från att tränga in. UV- och väderbeständigt. Silikon, latex och annan tätningsmassa till fogar och lagning.


Våra silikonprodukter och fogmassor kan du använda för att skydda och täta skarvar, glipor och hörn. Välj produkt beroende på omgivande material och miljö – våtrumssilikon till badrum, byggfog till snickerier, glasfiberspackel till plast och plåt osv. Bildar ett slitstarkt skyddsskit och kan lätt arbetas ut med pensel eller roller. Tiger-Tex har god motståndskraft mot solljus och höga temperaturer och används med fördel som fuktskydd av mur- och betongytor, plåt samt trä. Tätningsmassan som biter även på fuktiga, blöta och kalla ytor.


Ger en mycket tät och elastisk fog. Tätar i tak , skorsten, rännor, stuprör m. Högelastisk: Medger fogrörelse upp till. Takshingel och Powertekk (Plåttak). För inom- och utomhusbruk.


TÄTNINGSMASSA TAK SV 1L ISOLA. ANTAL Lägg i varukorg. Butiksvara Distribueras av din lokala BOLIST-butik. Större skarvar och blåsor armeras med glasfiberväv.

Tiger-Tex tätningsmassa används för tätning mot vattenläckage, även då extremt svåra väderleksförhållanden råder. Att lägga tak är ett hantverk som ställer höga krav på både kunskap och skicklighet. Vi täcker det mesta från taksäkerhet till minsta skruv.


Vårt motto är hög kvalitet till låga priser och snabba leveranser. Unik silikontätning lätt att applicera även för den ovana. Efter användning rengör du händer och arbetsredskap med bara vatten. Det beror helt och hållet på vad du ska utföra för arbete.


Lite grovt sagt föreslår vi att du använder våtrumssilikon i våtrum, glassilikon till glas och speglar, taklim till tätning på tak , brandfogmassa när fogen ska tåla höga temperaturer och akrylfog i samband med måleriarbete.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg