onsdag 6 juni 2018

Select matchboll

Stort utbud ekologisk och naturlig hälsokost - för en bättre vardag. Det enorma sortimentet av fotbollar i hög kvalitet finns i starka och synliga färger. Nu efter att ha varit officiella matchboll i Bundesliga under två år presenterar DERBYSTAR en ny design för att förstärka de dynamiska och tillförlitliga egenskaperna hos BUNDESLIGA BRILLANT APS.


Många andra europeiska toppklubbar föredrar också våra produkter. Vi hjälper dig att hitta rätt fotboll. En EHF-godkänd tränings- och matchboll.

Bollen ligger perfekt i handen, med eller utan klister. Inuti bollen säkrar en patenterad Zero-Wingblåsa optimal rundhet. För att bollen skall hålla så länge som möjligt är det viktigt att pumpa den rätt.


Prisstegen är brant, men det finns många skäl som rättfärdigar det. Namnet i sig förklarar det rätt bra, då en officiell matchboll är identisk med dem som du ser de proffesionella spelarna spela med i exempelvis Premier League, La Liga, Champions Leauge eller Världsmästerskapen. FIFA godkänd matchboll. Extra mjuk och behaglig boll tillverkad i Soft Filt.


Ytan ger en suverän bollkänsla.

Unikt framtagen serie med bollar till Sveriges bästa liga Allsvenskan. En mycket bra matchboll - överträffas bara av BRILLANT SUPER. Nytt koreanskt konstläder med mikrofiber kombinerat med en stoppning i tre lager och en patenterad Zero-Wing blåsa ger bollen en förbättra livlig studs.


Högkvalitativa material och bollens konstruktion säkrar en optimal och långvarig rund form. Suverän matchboll tillverkad i ett extremt slitstarkt syntetlädermaterial. Detta är en super tränings och matchboll i syntetiskt läder som passar allra bäst utan klister.


Både John Alvbåge och Astrit Ajdarevic välkomnar att allsvenskan får en officiell matchboll från och med nästa säsong. Då kan du lägga beslag på samma matchboll som ligans storstjärnor spelar med helg efter helg. Läs vårt test nu, så vet du vilka fotbollar som är riktigt bra och prisvärda! Matchboll i slitstarkt syntetläder tillverkad av paneler med slät ytstruktur som minskar luftmotstånd. Bollen saknar helt sömmar och tar upp mindre vätska tack vare detta.


Kan användas både på natur- och konstgräs. Bollen har en mycke t dämpad studs som gör den lättare att kontrollera. Select handboll Ultimate REA. Vi på Sportgrossen finns för dig och din förening! En patenterade Zero-Wing blåsa inuti bollen säkerställer optimal rundhet.


Matchboll i exklusivt PU-material garanterar att bollen bevarar sin höga kvalitet. Den specialutvecklade butylblåsan ger bollen en pålitlig och mycket dämpad studs.

Replica på Allsvenskans officiella matchboll. Bollen är tillverkad i ett mjukt material för att ge ett skönt tillslag och perfekt för lek och spel. Inuti är den försedd med en Double-Lock ventil, som säkrar hög lufttäthet.


En suverän matchboll ! Vi har ett stort utbud av kläder och utrustning för sporter som fotboll, hockey, golf och innebandy! Speciellt framtagen för att ta bort klisterfläckar på kläder. Fotbollar online på Shopalike.


Tar endast bort klister och inte klädernas färg eller tryck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg