tisdag 26 juni 2018

Sladdgömma clas ohlson

Trött på sladdar som gör att det ser rörigt ut? Göm sladdarna i en kabelkanal som du enkelt monterar med skruv eller dubbelhäftande tejp på väggen, i taket eller bakom möbler. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.


Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. En sladdsamlare som håller ordning på kablar och grenuttag. Döljer grenuttag, anslutna kontakter och eliminatorer.


Drar till sig mindre damm och underlättar. En sladdgömma som håller ordning på kablar och grenuttag. Inte så snygg kanske, då var den längst ner bland dina bilder snyggare! Sladdar är verkligen ett gissel, det är ju så fult med sladdar som hänger och ligger överallt. Det finns flera bra lösningar för att dölja sladdarna.


Ett alternativ är att lägga dem i en låda, en så kallad sladdgömma , men det går också att sätta skenor längs väggar eller möbler där du sedan trär in sladdarna. Snygga lösningar behöver inte kosta skjortan. Sladdgömma SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Välj bland vårt sortiment av kontorstillbehör, kabelhantering och kabelkanaler för att slippa sladdhärvorna.


Dina elektronikprylar och ditt rum kommer att bli. Jula har produkterna som berikar din fritid. Oavsett om fritiden och semester spenderas i båten, på landet eller hemma i trädgården så finns det alltid.


Sladdgömma clas ohlson

Köp Kabellåda online på kjell. Rörklämma clas ohlson Här hittar du en enkel och snabb prisjämförelse. Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera.


Visitkortshållare clas ohlson Här hittar du en enkel och snabb prisjämförelse. Snygg vit låda med naturfärgat lock, tillverkad i flamsäker plast. Dölj kablarna från teven eller stereon!


Sladdgömma clas ohlson

Ansluts kabellist hjälper dig att dölja sladdarna i hemmet. Kabelkanalen är m lång, en längd som gör den perfekt. Filtret släpper igenom lagom med fruktkött men också en hel del kärnbitar. Två storlekar på presskon varav en är integrerad i filtret. Fyrklövern Global Tools Golvpoolen Granit Granngården Hemfint.


Hemmashoppen Hemmy Hemsjön Hemtex Home by Sweden Homeroom HusOchHemma Indiska. Alla klarade också att brygga max-fyllning utan att filtret svämmade över. Tavelhyllor är perfekt för dina bilder och tavlor.


De är de små detaljerna som gör din bostad till ditt hem. Och där kan våra tavelhyllor göra en insats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg