fredag 22 juni 2018

Mjuka kakor recept

Det svåraste med att baka en mjuk kaka är att välja en av alla goda varianter som finns. Den snygga tigerkakan, morotskaka med syrlig frosting eller kaneldoftande. Hurra för mjuka kakor ! En sockerkaka och andra mjuka kakor gör vardagen roligare.


Servera en klick grädde eller en kula glass till så blir det genast festligare.

Här hittar du massor av recept på mjuka kakor att välja bland. Mjuka kakor kan innefatta många favoriter. Kärleksmums, Snoddas, Chokladrutor, Tigerkaka, Långpannekakor, Mjuk Pepparkaka och mycket mer.


Det är enkelt att baka och går snabbt. Oftast ingår bakpulver. Tänk på att alltid baka med smör för bästa resultat.


Här finns många goda och enkla recept på muffins, sockerkakor, rulltårtor och andra mjuka kakor med bilder.

Inom kategorin mjuka kakor hittar du massor med inspirerande recept. Du hittar recept på bl. Mjuka och saftiga kakor är en fikaklassiker vi aldrig tröttnar på. En saftig morotskaka med glasyr piffar upp vilken dag som helst. Vackra mönster i tigerkakan eller en magisk toscaglasyr likaså.


Dessa kakor var specialitet på Conditori Lundagård i Lund när jag arbetade där och ugnarna var fulla av japanbottnar hela dagen eftersom efterfrågan var så stor på denna hasselnötssmakande kaka. Vi gjorde den som tårta också. Hembakad sockerkaka är en riktig klassiker och de flesta har väl sitt egna favoritrecept! Sockerkaka är jättegod som den är, men går även utmärkt att variera. Jag har gjort en kylskåpsrensning hemma, kändes som jag bara hade massa av varor som står i kylen och tar onödig plats.


Och mycket riktigt, jag hittade typ femtioelva syltförpackningar. Så nu har jag provat massa nya recept där jag kan ta till vara på all sylt. Välkommen till Dansukkers värld av inspirerande recept. Baka en klassisk sockerkaka, bärkaka eller kärleksmums.


Här finns alla mina recept på glutenfria mjuka kakor som är lätta att lyckas med!

Här får du recept på fem underbart lyxiga varianter. Saftiga och hållbara eller lätta och luftiga. Vi har massvis med nyttiga och goda recept , för att du inte ska gå lottlös i ditt sökande efter det perfekta receptet så tisar vi om några av de mest relevanta receptsajterna på nätet: ica, coop, arla, norrmejerier, oatley, santa maria, recept. Mazariner – Recept på klassiska mazariner. Sverigekaka – Klassikern som alltid är rätt!


Här är de bästa recepten för din bakning – alla recepten är uttänkta för långpannan. Gör bland annat kanelbullar, blåbärskaka, citronrutor, lakritskladdkaka, svartvinbärskaka och kärleksmums som du aldrig har bakat dem förut. Detta kommer att göra succé när du bjuder på fika. Testa dessa smarriga recept !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg