onsdag 6 juni 2018

Småkakor recept

Småkakor är goda, festliga och inte minst smidiga att servera! Småkakorna passar perfekt till barnkalaset likaväl som till en vanlig fikapaus. Kolla in våra härliga recept på småkakor. Det är något visst med småkakor.


Imponera på dina gäster med nya sorters småkakor och klassiker som drömmar, bondkakor och kolasnittar.

RECEPT Enkla småkakor. Söker du efter inspiration till ett gott fika? Här har vi samlat massor med goda recept på småkakor som dessutom är enkla att göra.


Får du gäster på fika helt oplanerat? Lugn bara lugn, med våra enkla recept på småkakor fixar du biffen! Vi fyller kakburkarna med mintchokladsnitt, gaffelkakor, syltgrottor, jordnötscookies och havrekakor (klicka på bilderna så kommer du till recepten ). Blandade recept från Småkakor.


Honung- och valnötskakor Elisabeth Johansson min.

Recept kolafyllda citronmuffins. Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Aller media. Baka småkakor inför julen och bunkra upp ordentligt på lägret så behöver du inte stå utan ifall gästerna strömmar in.


Vi bjuder dig här klassiska recept på småkakor där du kommer hitta alltifrån minttoppar och pepparnötter till ingefärskakor och kanelhjärtan. Duka upp till kafferep med sju sorters kakor. Här hittar du recept på smuliga småkakor som är så goda att de hoppar in i munnen. Drömmar, kolasnittar, hallongrottor, sockerringar, chokladlöv och jitterbuggare.


Låt alla vara delaktiga vid fikastunden och välj att servera en glutenfri kaka. Minst lika fantastiska smaker finns att erbjuda den glutenintolerante. Visa att du bryr dig med en bit utsökt kaka, helt fri från gluten. Här bjuder vi på våra frestande recept på glutenfria småkakor , perfekta till fika eller kalas! Välj recept efter tycke och smak eller tidsåtgång, här hittar du allt för alla smaker eller tidsramar.


Glutenfria småkakor - varsågod! Spröda, söta, möra och vackra – klassiska kakor är ett måste på fikabordet! Vi har samlat alla de bästa småkakorna på ett ställe.


Här finns recept på såväl klassiker som finska pinnar, hallongrottor, vaniljringar men också mer moderna varianter av cookies och makroner.

Inget kafferep utan sju sorters kakor! Kakor i olika smaker och former. Sju sorters kakor är en klassisk fikatradition, ”swedish fika” är numer känt världen över.


Småkakor kräver inte lika mycket tid i köket som stora, mjuka kakor. Använder du dessutom en sprits för mjukare deg så kan du enkelt spritsa ut kakorna på plåten! Småkakor passar perfekt på kalas, garnera gärna med godis eller strössel för rolig effekt. Enkla att göra, perfekta till fikat eller eftermiddagskaffet. Passa på att baka sju sorters småkakor när du ändå håller på!


Frestande goda småkakor som drömmar och makroner, klassiska kakor som sockerkaka, mazariner och pepparkakor- med hjälp av våra goda och enkla recept fyller du lätt ditt kakfat med sju sorter kakor. Nu återstår bara frågan: vilken sort bakar du först? Mördeg, receptet på en grunddeg till alla goda mördegskakor. En hel massa småkakor är gjorda av mördeg, bara att prova olika smaksättningar.


Degen går också utmärkt att frysa och ta fram när det kommer gäster! Goda, enkla och klassiska småkakor med vanilj och chokladsmak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg