fredag 29 juni 2018

Golfresor portugal

Boka resa till trendiga Lissabon. Prisvärda golfresor till Portugal , Algarve. Söker du en golfresa till Portugal , kan du välja på Short Stay (golfweekends, golfpaket och golfresor ), Mid Stay (2-veckor) eller Long Stay golfresor. För en weekend- eller veckogolfresa till Portugal , rekommenderar vi våra resmål på härliga Algarve-kusten.


Det är först och främst golf i Lissabon och golf i Algarve som lockar.

Golfresor till Portugal. Här finns det mängder med bra golfbanor och massor av hotell för alla smaker. Se vårt stora utbud av bra golfbanor och hotell och boka din golfresa idag.


Portugal har ett härligt klimat, ett utmärkt kök och inte minst Västeuropas lägsta prisnivå, Portugal har också utmärkta golfbanor, som planlagts av några av världens mest kända golfbanearkitekter, klimatet är gynnsamt och de utmärkta installationerna gör att området blir till ett enastående resmål för golfare. Portugal har länge varit ett populärt golfresmål och landet kan stoltsera med många högklassiga golfanläggningar. I en vacker natur, på den portugisiska.


Nedan har vi satt ihop ett antal färdiga paket med boende, golf och så klart bokade starttider som vi tror du kommer att uppskatta. Och en stor mängd återkommande kunder vittnar om att vi vet vad vi pratar om.

Hotellet har 1rum som alla är inredda i modern stil. Det finns tre restauranger och två barer med portugisiska och internationella rätter samt ett härligt urval av fina viner. Vi har sedan starten för år sedan fått epitetet Algarvespecialisten, vilket vi hela tiden arbetar hårt för att leva upp till, överträffa och utveckla ytterligare. Mallorca med sin korta restid och fina banor passar bra för en golfweekend och Belek i Turkiet med banor av högsta kvalitet är ett bra val för en golfresa.


Planerar du för en eller flera golfresor lite längre bort kan vi rekommendera Thailand och Mauritius. Algarve växer i popularitet och mycket tack vare golfen. Gemytliga fiskebyar som Lagos på mäktiga Atlantkusten erbjuder golfbanor i världsklass.


Vi anordnar golfresor i Portugals södra delar i form av veckoresor, mid stay och long stay. Läs mer om våra golfresor i Algarve, Portugal. Hitta golfresor till Portugal med golfreseguiden. Här visas resebolag som arrangerar golfresa till Portugal.


Allt från weekend till Longstay-golf, gruppresor med träningsinnehåll samt flera alternativ för det stora golfgänget. Våra golfresor till Portugal passar för de flesta tillfällen, så här kan du både njuta av en semester med vänner och familj, fira bröllop eller åka på företagsresa. Redan på 60-talet utvecklades den kända kuststräckan i söder, Algarve, av engelsmän och kom snabbt att bli ett vintertillhåll för besuttna familjer från de brittiska öarna.


Algarvekusten, Lissabon-området och snart öppnar vi även i Porto. Solresor erbjuder exklusiva golfresor med banor av världsklass.

Han har jobbat som PGA pro i år. Klicka på bilden för att veta mer. Skapa Din egen golfupplevelse med Sveriges kanske största och bästa arrangör på nätet – golfeen. Dig familjen till det sköna Belek. En golfresa till soliga Portugal gör ingen besviken.


Det lilla landet har förvandlats till en golfnation att räkna med på senare år. Världens ledande arkitekter för golfbanor har använt hela sitt kreativa register, med fantastiska resultat. Välkomna till Lagos, en stad som erbjuder historia, arkitektur, kultur och ett enorm utbud av restauranger. Denna pärla kommer att motsvara de.


Våra golfresor till Porto Santo håller ytterst vettiga priser, och du kan se fram emot att spela alla de gratis rundor golf som du orkar på Porto Santos 18-håls mästerskapsbana samt 9-håls Par 3-bana. Lång erfarenhet av skräddarsydda golfresor. Vi är experter på golfresor till södra Europa. Vi bokar din golfresa med flyg, hotell och förbokade starttider.


Ring oss och berätta om dina golfdrömmar! Det bredaste utbudet av golfresor ! Bland våra resor finner du Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll.


Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg